12-
13
Feb
18
Feb
25
Feb
16-
17
Apr
23-
24
Apr
27
Apr
29
Apr
22
Maj
26
Maj
28
Maj
1
Okt

Mark Knopfler

En av vår tids största gitarrister och låtskrivare, Mark Knopfler, beger sig ut på en lång världsturné 2013. I juni besöker han Malmö Arena.

Som en av världens största artister har Mark Knopfler en diger lista över både kommersiella och kritikerrosade succéer. Med Dire Straits exploderade han fullständigt in i hela världens medvetande; "Money For Nothing" och "Walk of Life" är för evigt inpräntade i rockens annaler och det med rätta. Knopflers solokarriär har blomstrat färgfullt och grandiost med flera album som sålt i miljontals exemplar. Utmärkelser och priser har regnat ner över honom och han har röstats fram som en av våra tiders mest inflytelserika gitarrister.

Med det kommande åttonde soloalbumet "Privateering", hans första dubbelalbum, är det dags för honom att åter stifta bekantskap med sin trogna publik. Knopfler och hans åttamannaband kommer att bege sig ut på en lång turné som kommer att ta dem runt om i världen och tacksamt nog inkluderar detta även Sverige. Showen kommer att bestå av både solomaterial uppblandat med Dire Straits välkända hits.

Mark Knopfler släppte sitt första soloalbum 1996 men produktiviteten fullkomligt exploderade under 2000-talets första årtionde med hela sex album släppta.

Golden Heart (1996)
Sailing To Philadelphia (2000)
The Ragpickers Dream (2002)
Shangri-La (2004)
All The Road Running (2006)
Kill To Get Crimson (2007)
Get Lucky (2009)

Han har sålt över 120 miljoner skivor under hans långa karriär och gjort långa turnéer både i Europa och USA. Han har vunnit ett flertal Grammys, skrivit filmmusik (Cal, Local Hero, Princess Bride och A Shot At Glory) och har även producerat skivor för Bob Dylan och Randy Newman.

MALMÖ ARENA PREMIUM
Balkongbord: Njut av underhållning i världsklass från ett av våra eftertraktade balkongbord med sensationell panoramautsikt över arenan. 
Barplats: Med magnifik utsikt över arenan får ni ett härligt häng på sköna barstolar.Begränsat antal platser! Vi reserverar oss för eventuella förändringar och slutförsäljning. 
För bokning och mer information kontakta Jenny Zackrisson på premium@malmoarena.com eller på 040 – 642 04 00.Mer information om restaurangerbjudanden till detta evenemang se här

 

Malmö Arena Premium passar till alla tillfälle – oavsett om det är kundmöte, möhippa, svensexa
eller bara kompisar och kollegor som ska gå ut!

BALKONGPLATS: Njut av underhållning i världsklass från ett av våra eftertraktade balkongbord
med sensationell panoramautsikt över arenan.

BARPLATS: Med magnifik utsikt över arenan får ni ett härligt häng på sköna barstolar.

Läs mer (PDF):
» Premium Paket

 

Här får du information om sådant som kan vara bra att känna till inför evenemanget.
Viss information kan ändras ända fram till start så därför kan det vara bra att ta en titt på denna sida innan du tar dig hit.

Komma hit
Det är lätt att ta sig till Malmö Arena både med kollektiv transport och privata färdmedel. Parkeringsplatser finns för både bil och cykel.

Entréer
För gäster som ska till Percys Restaurang öppnar entrén, Hyllie Boulevard 16 kl. 16.45. Logeentrén, Arenagatan 11 öppnar kl. 17.00. Huvudentrén öppnar kl. 18.00.

Garderob
Garderob (20 kr - endast kontant betalning) finns vid huvudentrén - tänk på att det finns regler för vad man får ta med sig in - se nedan.

När du väl är här

Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Mat & dryck
Percys restaurang öppnar kl. 17.00 för förbokade matgäster samt bar för alla. Ytterligare barer är öppna enligt följande: Diamond Bar 18-23, Sportbaren 18.00-21.15, Bar En Trappa Upp 18-19.30 och ytterligare kiosker finns i foajéerna.

Konserten
Konserten beräknas börja kl. 19.30 och vara slut ca kl. 21.30. Åldersgränsen för evenemanget är 13 år - gäller också i målsmans eller annan vuxens sällskap.

För allas trivsel

Rökning är endast tillåten utomhus. En stämpel måste fås vid någon av entréerna innan utgång. Föremål som kan orsaka andra skada, t ex paraplyer och laserpekare, medhavd mat och dryck, eller professionell ljud- eller bildutrustning, får inte tas med in i arenan.
Ytterligare frågor - se FAQ.OBS! Detta är ett gammalt/arkiverat evenemang