april

23

20:00

Från

320

sek

Dela evenemanget


Apassionata - Den förtrollade spegeln

En oförglömlig föreställning kommer tillbaka Sverige, fullt med hästar, ponnys och akrobatik. Det var 2006 det senast begav sig, då Apassionata sålde ut Malmömässan. Efter 10 års turnerande i Europa kommer nu showen åter till Sverige och Malmö Arena med en helt ny föreställning - "Den förtrollade spegeln". Föreställningen speglas av magiska möten och förtrollande omgivning, i en spännande inramning med skådespelare och hästar.

Handlingen i showen rör sig kring ett mystiskt hus fullt med speglar, förbryllande magi samt vänskapen och kärlekens kraft. Publiken kan se fram emot magiska ögonblick, både med kärleksfulla och spännande inslag, samt många överraskningar längs vägen. Den gripande historien om lilla Amys försvinnande får publiken att sitta som på nålar genom hela föreställningen och det trappas upp ytterligare när det ligger i flickans systers händer att lösa sambanden mellan Amys öde och en mystisk magiker med fascinerande förmågor.
 
Apassionata – "Den förtrollade spegeln" är full av lekfulla hästar och ponnys i drömmande, idylliska landskap, magnifika dressyrnummer och högklassig hästakrobatik i en smakfull inramning. Den blandar hårresande spänning med härliga stunder av skratt och festligheter; föreställningen blir i sin helhet en lekplats full av möjligheter – och omöjligheter…

Apassionatas shower är kända för sina makalösa föreställningar. Starka färger, högkvalitativt musikackompanjemang, enastående ridkonst, akrobatik och dans med 50 hästar och 90 personer som agerar och arbetar både framför och bakom scen. Europas mest framgångsrika familjeunderhållning vill än en gång höja ribban och bokstavligt talat förtrolla publiken i 30 städer runt om i Europa. Hittills har Apassionatas shower setts av 6 miljoner människor runt om i världen.

Den kände hästartisten och programledaren, Tobbe Larsson, som tidigare turnerat med Apassionata, medverkar i showerna i Sverige som konferencier.

Missa inte denna enastående föreställning!  

Mer information finns tillgänglig på www.apassionata.com



Viktig Information

För allas trivsel
Rökning är endast tillåten utomhus. En stämpel måste fås vid någon av entréerna innan utgång. Föremål som kan orsaka andra skada, t ex paraplyer och laserpekare, medhavd mat och dryck, eller professionell ljud- eller bildutrustning, får inte tas med in i arenan. 

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan. 

Garderob
Garderober 20 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.