Från

140

sek

Dela evenemanget


Malmö Redhawks

Malmö Redhawks gjorde en kanonsäsong i SHL föregående säsong och nådde hela vägen till semifinal! Nu är det dags att ta nästa steg. För att göra det behöver vi ditt stöd – du är den sjätte spelaren!

Hockeyn är tillbaka! SHL är igång och Malmö Redhawks har fått en flygande start – och följt upp vårens succé på bästa sätt. Redhawks framfart i en av världens bästa hockeyligor följer du bäst på plats i Malmö Arena. Missa inte att vara med när Redhawks tillsammans med dig skapar nya oförglömliga hockeyminnen!

Alla behövs för ett bra resultat – bli en del av laget. 

Hemma- eller bortasupporter?! Ta ditt kompisgäng, kunder och kollegor och se en fartfylld ishockeymatch från en loge! Du kan med fördel kombinera hockeymatchen med ett möte eller en konferens innan.
För mer information och bokning:
Martin Nileskär 040 - 642 06 07                               Johan Björk 040 - 642 06 09
martin.nileskar@remove-this.malmoredhawks.com             johan.bjork@remove-this.malmoredhawks.com Bra att veta

Säkerhet
Rökning är endast tillåten utomhus. En stämpel måste fås vid någon av entréerna innan utgång. Föremål som kan orsaka andra skada, t ex paraplyer och laserpekare, medhavd mat och dryck, eller professionell ljud- eller bildutrustning, får inte tas med in i arenan.

Att ta sig hit

Det är enkelt och smidigt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.


När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.