juni

04

14:00

Från

320

sek

Apassionata - Cinema of Dreams

En tidsresa med en magisk biograf – Den nya showen med Apassionata ”Cinema of Dreams”

En ny tid i filmens historia har börjat: En liten Amerikansk stad får en ny biograf, och med det magin att kunna försvinna till en ny fantastisk värld. Stadens invånare kan knappt bärga sig och karaktärerna Eve och Tom får tag i de allra sista biljetterna till första filmen. Magin på biografen förtrollar Eve och Tom, och deras liv ska aldrig bli detsamma.  Nya APASSIONATA utspelar sig på 1900-talet och följer två vänner som aldrig ger upp hoppet om sina drömmar, även om tiden går emot dem.

När den nya biografen i den lilla staden öppnar, får äntligen Tom och Eve uppleva filmernas mystik: En film tar dem med till piraternas giriga värld där piraterna med sina hästar gör haven osäkra. Fribrytarna utövar briljanta tricks ledda av deras kapten och hans imponerande hingst. Vid skymning på öarna i det södra havet, intar voodoo magiker en fästning på stranden. De påbörjar en mystisk ceremoni med en förbluffande kvinna på hästrygg, i ett magnifikt dressyrnummer. Nästa film utspelar sig i ett snötäckt landskap där en snödrottning härskar. Hon firar in vintern med akrobatik, snögubbar och frisiska hingstar.

Världen utanför biografen visar sig röra på sig i allt snabbare takt – lite för fort kan tyckas –En ny era har börjat och publiken fångas av televisionen och en magisk programledare. Med ett underbart nummer med små ponnys, vet han exakt hur han hänför en publik. Han förtrollar dem så mycket att den kära biografen i staden måste stängas. Eve och Tom är däremot fortsatt lojala mot sin kära biograf, och fortsätter att gå dit, ända fram till slutet.

Showen tar publiken vidare till när Eve och Tom står vid ruinerna av vad som en gång var deras älskade biograf och de bestämmer sig för att inte ge upp sina drömmar!

APASSIONATAs besökare kan än en gång se fram emot ett fyrverkeri av känslor och kreativitet: en hästshow i högsta klass, presenterade med fantastiska effekter, dans och rytmer!  Publiken får följa med på en häpnadsväckande resa i tiden där en ny era inleds.. 

Tillgängliga Datum

Apassionata - Cinema of Dreams
03 juni
18:30
Apassionata - Cinema of Dreams
04 juni
14:00


Bra att veta

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Garderob
Garderober 20 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.