oktober

12

19:30

Från

530

sek

Dela evenemanget


Cats

Vi är stolta att meddela att Andrew Lloyd Webbers succéföreställning CATS, en av världens mest älskade musikaler, kommer till Malmö Arena hösten 2017.

Cats är baserad på T. S. Eliots ”Cats - de knepiga katternas bok” och återvände i december 2014 till West End för att återförena det ursprungliga teamet bestående av regissören Trevor Nunn, medregissören och koreografen Gillian Lynne, designern John Napier och kompositören Andrew Lloyd Webber. Efter en andra säsong på London Palladium under 2015 och en efterföljande brittisk turné 2016 gör produktionen nu en internationell turné med start i januari 2017.

Cats, en av de längst spelade föreställningarna både i West End och på Broadway, hade världspremiär på New London Theatre 1981 och spelades sedan där under 21 rekordartade år, med totalt ca. 9 000 föreställningar.  Produktionen belönades med både Olivier Award och Evening Standard Award för bästa musikal. Broadwayuppsättningen spelades i 18 år och fick 1983 motta sju stycken Tony Awards, inklusive Bästa Musikal.

Sedan världspremiären har Cats visats i över 30 länder, översatts till 15 språk och setts av över 73 miljoner människor över hela världen.  Både den ursprungliga Londonensemblen och Broadwayensemblens inspelningar blev vinnare av Grammy Awards.  Bland höjdpunkterna i denna klassiska Lloyd Webber-succé finns låten ”Memory” som har spelats in av över 150 artister, alltifrån Barbra Streisand och Johnny Mathis till Liberace och Barry Manilow.


Showlängd: 2:30 ink paus. 
Föreställningen ges på engleska. Bra att veta

Hålltider
Huvudentrén öppnar: torsdag, fredag & lördag öppnar huvudentrén 1,5 timme innan showstart. På söndagen öppnar den 1 timme innan showstart.
Musikalen börjar: på torsdag & fredag börjar showen 19:30. På lördag 15:00 & 20:00 samt på söndag 13:00 & 18:00. Föreställningen håller på i 2,5 timme inklusive en paus på 20 minuter.

Kom i tid
Som vanligt är det alltid bra att komma i god tid till våra evenemang. Då Cats är en teaterföreställning kommer dörrarna stängas vid start. de öppnas först igen efter första numret för att inte störa föreställningen eller våra besökare, så för att inte missa något kom i god tid för att inta din plats.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, kompaktkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen är såklart ok att ta med. Du får inte ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Fotografering
Fotografering, video- och ljudupptagning är inte tillåtet under föreställningen. I pausen ges tillfälle att fotografera.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Parkett
Vi brukar få många frågor vad och var parkett är. Parkett är de platser som ligger på samma höjd som scenen, dvs nere på själva arenagolvet. Har du parkettplats till Cats går du via någon av dörrarna nedan för att komma dit:
A5, A6, A7, A10, A11, A14, A15 eller A16

Garderob
Garderober 25 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.