september

09

19:00

Från

323

sek

Dela evenemanget


Cirque du Soleil - Varekai

Äntligen – Cirque du Soleils klassiska och hyllade show Varekai kommer till Sverige i september, då succéföreställningen för hela familjen gästar Malmö Arena.

Djupt inne i en skog, på toppen av en vulkan, finns en extraordinär värld - en värld som kallas Varekai. Från himlen släpps en ensam ung man ner, och historien om Varekai börjar. Han kastas in i den magiska skogens skugga, en kalejdoskopisk värld som genomsyras av fantastiska varelser. Där tas han med på ett svindlande äventyr, lika otroligt som häpnadsväckande. På denna dag, på denna plats, startar en inspirerad resa till ett återupptäckt liv och nyfunna underverk och mysterier.
Ordet Varekai betyder "överallt" på romani. Regisserad av Dominic Champagne, hyllar denna produktion den nomadiska själen och cirkuskonsten. Den tillägnas alla de som strävar genom oändlig lidelse längs vägen som leder till Varekai. 

Det som en gång var ett blygsamt entourage av tjugo gatuartister i mitten av åttiotalet har nu vuxit sig till en organisation med 4000 anställda som under tre decennier har framfört sina produktioner och setts av över 160 miljoner åskådare i över 50 länder världen över. Cirque Du Soleil (franska för "Solcirkus") är en av världens främsta grupper inom nycirkus. Bra att veta

Hålltider
Showen håller på i 2 timmar inklusive en 20 minuters paus. 

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.