september

03

10:00

Från

290

sek

Dela evenemanget


DreamHack Masters Malmö 2017

Efter den enorma succén i Malmö Arena i fjol kommer nu DreamHack Masters tillbaka till Malmö Arena!

Mellan den 2 till 3 september kommer världens 16 bästa lag i Counter-Strike: Global Offensive göra upp i Malmö Arena om över 2 miljoner kronor och titeln som mästare av DreamHack Masters Malmö 2017. För andra året i rad kommer fans bjudas på en esport-upplevelse i absolut världsklass. 

DreamHack Masters Malmö 2016 hade fler än 10 000 besökare och beskrevs av många som ett fantastiskt evenemang som lämnade oförglömliga minnen.

EVENEMANGETS UPPLÄGG

12 lag blir direkt inbjudna medan de fyra resterande lagen bestäms genom kvalturneringar som arrangeras globalt inför evenemanget i Malmö. Ett gruppspel kommer äga rum mellan den 30 augusti till 1 september där de 16 lagen ställs mot varandra. Gruppspelet är stängt för publik men kommer sändas online för miljontals tittare. De åtta bästa lagen från gruppspelet når slutspelet som äger rum 2-3 september i Malmö Arena, där de slåss om titeln som mästare av DreamHack Masters Malmö 2017!

DEN GLOBALA ELITEN UTMANAR OM MÄSTARTITELN

Aldrig tidigare har konkurrensen varit så jämn som under 2017 vilket lämnar varje turnering omöjlig att förutspå. Många lag kämpar om chansen att titulera sig världsmästare. DreamHack Masters Malmö är ett steg på vägen och de bästa lagen finns alla på plats. Det återstår att se om svenska Ninjas in Pyjamas kan försvara sin titel från 2016 eller om ett nytt lag kommer lyfta pokalen. 

INBJUDNA LAG

Ninjas in Pyjamas                                                                         
Fnatic
Astralis                                                                                            
North
NaVi  
Virtus Pro
G2 Esports
Gambit
SK Gaming
Immortals
FaZe Clan
OpTic

DEN OFFICIELLA EFTERFESTEN

Efter vinnarna har tagit emot den prestigefyllda titeln som mästare av DreamHack Masters Malmö, beger sig festen vidare till Moriska Paviljongen inne i centrala Malmö. Där kan ni njuta av den största e-sport-festen i Sverige! Biljetterna kan köpas på Ticketmaster 

Åldersgräns: 18+Bra att veta

Hålltider
2/9 Huvudentrén öppnar 08:30, pre-show startar 09:20, matcherna börjar 10:00
3/9 Huvudentrén öppnar 09:00, pre-show startar 10:15, matcherna börjar 11:00

Garderob
Garderob finns tillgänglig för ytterkläder och väskor, 25 kr/plagg.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Garderob
Garderober 20 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.