april

16

11:00

Från

280

sek

Dela evenemanget


DreamHack Masters

I april kommer den första upplagan av DreamHack Masters, en turnering av världsklass i spelet Counter-Strike: Global Offensive, gå av stapeln i Malmö. 16 internationella lag kommer att tävla om över 2 000 000 SEK i prispengar där de 8 bästa lagen når slutspelet som kommer att hållas i Malmö Arena 16-17 april.

"Vi är oerhört glada över att introducera DreamHack Masters i Malmö. Här får både svenska och danska fans den första gemensamma arenaupplevelsen av CS:GO", säger Tomas Lyckedal, affärsutvecklingschef på DreamHack." Vi ser fram emot att överträffa DreamHack Open Cluj-Napoca, som hittills varit den bästa turneringen i CS:GO vi har producerat.

Upplevelsen för besökaren kommer bli långt utöver det vanliga och vi förväntar oss miljoner fans som förutom i arenan även följer oss online.

Evenemanget blir det första esport-evenemanget som anordnas i Malmö Arena. "Vi har sedan 2010 följt esporten och nu äntligen blev det läge för oss att slå oss in i sammanhanget", säger Karin Mårtensson, vd Malmö Arena, "Med Malmö som bas för många välrenommerade spel-företag, skulle det vara angenämt att i framtiden få ta denna typ av evenemang till ännu högre höjder."

Mer information finns på masters.dreamhack.com, där informationen kontinuerligt uppdateras.

Biljettkassan på Malmö Arena har följande öppettider i helgen:
Lördag 16/4: 10:00-20:00
Söndag 17/4: 10:00-19:00

 

 Viktig Information

För allas trivsel
Rökning är endast tillåten utomhus. En stämpel måste fås vid någon av entréerna innan utgång. Föremål som kan orsaka andra skada, t ex paraplyer och laserpekare, medhavd mat och dryck, eller professionell ljud- eller bildutrustning, får inte tas med in i arenan. 

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan. 

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.