mars

17

20:00

Från

530

sek

Dela evenemanget


Ebi - The “50” World Tour

Ebi - The “50” World Tour kommer äntligen till Malmö och Malmö Arena!

Ebis turné "The 50 World Tour" firar en livstid av minnen där Ebi, kungen av persisk musik, blickar tillbaka på livet som en av de mest populära persiska artisterna genom tiderna. Turnén kommer bli den största och mest ikoniska i persisk musikhistoria. Det kommer bli en helt magisk kväll där han tar publiken på en oförglömlig resa genom tre generationer av musik.

Ebrahim Hamedi, mer känd som "Ebi" för sina miljoner fans över hela världen. Hans legendariska och otroligt kraftfull röst har etablerat Ebi som en legendarisk iransk sångare för alla åldrarna. Under hela sin 50-åriga karriär har Ebi släppt över 30 album och närmare 100 singlar och haft utsålda konserter över hela världen.Bra att veta

Hålltider
Huvudentrén öppnar: 18:30
Konsert del 1: 20:00
Paus: 21:10
Konsert del 2: 21:40
Konsert slut: 23:00
Ovan tider är cirkatider och med förbehåll för eventuella ändringar.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Garderob
Garderober 25 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.