mars

04

20:00

Från

635

sek

Flashdance

180.000 har sett scenversionen i Stockholm och Göteborg – klar för turné 2017! Filmen banade väg för en rejäl dansvåg på 1980-talet, med diskopumpande musiktema. I vinter är det återigen dags att plocka fram de neonfärgade benvärmarna och plugga in Irene Cara, Donna Summer och Kim Carnes i hörlurarna. Med start den 10 februari åker den hyllade scenversionen från China Teatern och The Theatre på turné.


Den dansexplosiva, romantiska och musikaliska Flashdance är den upplyftande berättelsen om en ung kvinnas kamp för att bli oberoende, finna kärleken och förverkliga sin dröm. Med spektakulär dans, romantik och en god portion humor som grund sprakar musikalen av medryckande 80-talshits såsom den Oscars belönade titellåten Flashdance - What A Feeling, Maniac, Gloria, Manhunt och I Love Rock n’ Roll. 

Med start den 10 februari beger sig den 30 man starka ensemblen med musikalstjärnorna Hanna Von Spreti (tidigare Lindblad) och Karl Dyall i spetsen på turné. Denna scenversion har tidigare spelat för fulla hus på China Teatern i Stockholm och The Theatre i Göteborg inför en jublande publik och hyllande presskår. 

”Fenomenal... Storslagna shownummer. Hanna Lindblad briljerarAftonbladet

”En lysande flashback från 1983… En stor stjärna och en stark ensemble” Expressen

”En explosion av energi... glöder och pulserar” Svenska Dagbladet

”Snygg och effektiv 80-talsnostalgi” Dagens Nyheter 

För regin står Anders Albien, renommerad för bl a Dirty Dancing, Rock of Ages, Hairspray och Spamalot. Jennie Widegren från dansgruppen BOUNCE står för koreografin. 


 Flashdance på turné presenteras av Live Nation, 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion.

Tillgängliga Datum

Flashdance
04 mars
20:00
Flashdance
05 mars
14:30
Flashdance
05 mars
19:30


Viktig Information

Hålltider
Föreställningen varar i 2 timmar och 55 minuter inklusive 25 minuters paus.
Mer information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Rökning är endast tillåten utomhus. En stämpel måste fås vid någon av entréerna innan utgång. Föremål som kan orsaka andra skada, t ex paraplyer och laserpekare, medhavd mat och dryck, eller professionell ljud- eller bildutrustning, får inte tas med in i arenan.

Att ta sig hit

Det är enkelt och smidigt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Garderob
Garderober 20 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.