december

14

19:00

Från

0

sek

Dela evenemanget


Förhandsvisning av Bron

Den 14 december kl 17.30 öppnas dörrarna på Malmö Arena för 4000 Malmöbor som fått fribiljetter till den exklusiva smygpremiären av de två första avsnitten på den sista säsongen av tv-serien Bron.

Serien har spelats in både i studio och på gator och torg runt om i Malmö och seriens framgång i världen innebär att besökare kommer till Malmö och har blivit en viktig besöksanledning. 

Smygpremiären av Bron arrangeras av Malmö stad i samband med Filmlance, Malmö Arena, Film i Skåne och SVT.

Bakgrund:

Bron är en Svensk-dansk prisbelönt kriminalserie med Sofia Helin i rollen som Saga Norén på länskrim i Malmö. Säsong fyra blir den sista säsongen för TV-serien Bron och den börjar sändas i SVT på nyårsdagen 2018.Bra att veta

Hålltider
Insläppet sker 17.30, visningen är mellan 19.00–21.00.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.