december

21

19:30

Från

635

sek

åldersgräns: 13

Dela evenemanget


Håkan Hellström

Efter sista tonen på ”Nu kan du få mig så lätt” klingade ut på Ullevi, två utsålda kvällar där 141 288 personer upplevt två historiska och oförglömliga konserter, är det nu dags för Håkan Hellström att komma till Malmö Arena den 21 december!

Den 2 april 1974 föddes Håkan Hellström i Göteborg. Hans musikkarriär startade 1989 som medlem i banden Broder Daniel och senare Honey Is Cool. Elva år senare debuterade han som soloartist. Albumet ”Känn ingen sorg för mig i Göteborg” blev en stor succé och singlarna ”Ramlar”, ”En vän med en bil” och ”Nu kan du få mig så lätt” är bara några av alla hans många hits som tagit plats på topplistorna. Idag är Håkan Hellström en av Sveriges främsta popmusiker. Han har blivit hyllad för sina texter om kärlek och vänskap, fått en mängd musikpriser och även fått en film, ”Känn ingen sorg”, baserad på sin musik.Viktig Information

Hålltider
Huvudentréerna på Malmö Arena ligger på Hyllie Stationstorg 2 och öppnar cirka 18:00. Konserten börjar 19:30 och beräknas hålla på till cirka 22:30.

Säkerhet
Rökning är endast tillåten utomhus. En stämpel måste fås vid någon av entréerna innan utgång. Föremål som kan orsaka andra skada, t ex paraplyer och laserpekare, medhavd mat och dryck, eller professionell ljud- eller bildutrustning, får inte tas med in i arenan.

Att ta sig hit

Det är enkelt och smidigt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Garderob
Garderober 20 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.