oktober

15

15:00

Från

250

sek

Dela evenemanget


Marvel Universe LIVE!

Feld Entertainment presenterar stolt: Marvel Universe LIVE! Superhjältarna samlas, kommer för första gången någonsin till Sverige och Malmö den 13 – 16 oktober 2016. För att rädda universum. En stad i taget.

Marvel Universe LIVE! Superhjältarna samlas, tar liveunderhållning till en helt ny nivå med en spektakulär show som inte liknar något du tidigare sett. Upplev dina favoriter bland Marvels Superhjältar som Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow och många fler när de kämpar mot Loke och Marvels mest ondskefulla skurkar i en actionfylld show för hela familjen.


Föreställningen har blivit hyllad som den tekniskt mest avancerade liveshowen någonsin med motorcyklar, fyrverkerier, specialeffekter, kampsports- och stuntnummer och mycket mer. Marvel-fans i alla åldrar, kom och se en actionfylld kamp mellan superhjältar och skurkar. Universums öde avgörs här och nu! 

Föreställningen har svenskt tal.
Ta gärna med hörselskydd till barnen.


Läs mer på: www.MarvelUniverseLive.se 


• Barn under 2 år får gå gratis och då sitta i medföljande förälders knä. 
• Barnpriset gäller till och med 12 år. Priset gäller även för pensionärer. Viktig Information

Hålltider
Huvudentrén på Malmö Arena ligger på Hyllie Stationstorg. 
Showen beräknas hålla på i cirka 2 timmar inklusive paus. 

Säkerhet
Rökning är endast tillåten utomhus. En stämpel måste fås vid någon av entréerna innan utgång. Föremål som kan orsaka andra skada, t ex paraplyer och laserpekare, medhavd mat och dryck, eller professionell ljud- eller bildutrustning, får inte tas med in i arenan.

Att ta sig hit

Det är enkelt och smidigt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här. Ta gärna med hörselskydd till barnen. 

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.