Från

575

sek

åldersgräns: 13 år

Dela evenemanget


Rihanna

I slutet av januari släpptes hennes fantastiskt hyllade åttonde album "Anti". Vi är nu väldigt glada att kunna meddela att Rihanna tar sin "Anti World Tour" till Malmö Arena den 2 augusti.

Som support i Malmö ser vi inga mindre än DJ Mustard & Big Sean.

Rihanna är en modern ikon både inom musik-, nöjes- och modevärlden. Hon har sålt över 54 miljoner album och 210 miljoner digitala låtar världen över – vilket gör henne till den artist som sålt mest digitalt genom alla tider. 

Hon har släppt 8 album, 13 USA-ettor och vunnit 8 Grammys, och är med sina 7 miljarder views den mest spelade på Vevo/Youtube., för att inte tala om hennes storlek inom hennes sociala medier. Rihanna är en av vår tids absolut största och viktigaste superstjärnor.

Nu är hon här med sitt åttonde album "Anti" som har blivit hyllat av kritiker över hela världen som ett av hennes (om inte det) bästa albumet i hennes otroligt framgångsrika karriär.
 
Vi är väldigt glada att kunna hälsa Rihanna välkommen till Malmö Arena denna sommar! 

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7) Viktig Information

Hålltider
Huvudentrén öppnar 18.00 (kom i god tid)
Konserten beräknas vara slut cirka 23.00

Säkerhet
I samband med inpassering in i arenan kommer alla besökare att passera en säkerhetskontroll. Var därför ute i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Stora väskor, sportbagar och resväskor är inte tillåtna. Närmsta bagageboxar finns på Malmö Central. 

För allas trivsel
Rökning är endast tillåten utomhus. En stämpel måste fås vid någon av entréerna innan utgång. Föremål som kan orsaka andra skada, t ex paraplyer och laserpekare, medhavd mat och dryck, eller professionell ljud- eller bildutrustning, får inte tas med in i arenan. 

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan. 

Garderob
Garderober 20 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.