januari

13

19:30

Från

595

sek

Dela evenemanget


Skifs vs. Körberg - 50 år senare

Skifs tillbaka på scen med Körberg, 50 år senare!

Återföreningskonserten Skifs vs Körberg på Skansen den 26 augusti blev en stor succé med recensioner som talade om "världsklass". Men konserterna de två efterföljande dagarna ställdes hastigt in när Björn Skifs akut fördes till sjukhus. Efter att Skifs återhämtat sig står det nu klart att herrarna kommer att ge fyra nya konserter i början av nästa år och då på fler orter - De kommer till Malmö Arena den 13 januari!

Konserterna fokuserar på 1960-talets låtskatt framförd tillsammans med stor orkester och kör. Skifs och Körberg delar också med sig av minnen och berättelser från tiden. 1966 möttes de två sångarna i Sveriges Radios popbandstävling och lade beslag på både första- och andraplatsen. Sedan dess har de inte uppträtt på samma scen. Inte förrän nu, 50 år senare.

 

 

 Viktig Information

Hålltider
Huvudentrén ligger på Hyllie Stationstorg och öppnar 18:00.
Föreställningen börjar 19:30 och beräknas hålla på i 2 timmar. Där är ingen paus i föreställningen.

Säkerhet
Rökning är endast tillåten utomhus. En stämpel måste fås vid någon av entréerna innan utgång. Föremål som kan orsaka andra skada, t ex paraplyer och laserpekare, medhavd mat och dryck, eller professionell ljud- eller bildutrustning, får inte tas med in i arenan.

Att ta sig hit

Det är enkelt och smidigt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Garderob
Garderober 20 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.