maj

28

17:00

Från

415

sek

Dela evenemanget


Snövit - The Musical

En helt nyskriven variant av klassiska sagan om Snövit. Snövits äventyr presenteras i form utav en rejäl energikick! En ovanligt elak häxa (Nanne Grönvall), en relativt vacker prins (Yohio), osannolikt viga dvärgar och framförallt en underskön Snövit (Ellen Bergström). Utöver de självklara sju dvärgarna och prinsen figurerar en härlig skara av skogens alla djur. På scenen ryms en stor vuxen- och barnensemble. Varmt välkomna till en magisk och medryckande föreställning för hela familjen!

"Snövit - The musical" är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. En fantasifull och omtumlande sagovärld som innehåller det mesta i alla åldrar, allt från 3 till 100 år! 

 Följ med oss in i sagans värld och till slottet där den egensinniga drottningen regerar. Hennes kamp för evig skönhet krossas snabbt av hennes styvdotter Snövit, som föds med rosenröda läppar och en hud som är oskyldigt vit som snö. 
Snövit tvingas brutalt ut i det okända och hamnar till slut i dvärgarnas hus. 

 Deras möte med henne blir minst sagt en omtumlande och annorlunda upplevelse. Får prinsen kyssa Snövit och får sagan ett lyckligt slut?
 
Folkkära Nanne Grönvall spelar den elaka och intrigerande drottningen som gör allt för att stoppa Snövit. Superstjärnan YOHIO's skådespelardebut i "Jordskott" gav mersmak och nu ser ni honom som den charmiga prinsen. 

Ellen Bergström gör scendebut som den tuffa och modiga Snövit som inte låter sig slås ned av något. Niclas Wahlgren gör rollen som Härolden och Kalle Rydberg som kungen. 
Föreställningens längd: ca 2 h 30 min (inklusive paus)

Åldersgräns: Ingen (barn under 3 år går gratis), barnpris gäller 3-13 år.
Rullstolsplats är inklusive 1 ledsagare. Ytterligare ledsagare köper ordinarie biljett. Rullstol placeras vid ankomst på sektion A17 vänster - A18 höger

Välkomna in i sagans värld och en spektakulär föreställning! Viktig Information

Huvudentrén öppnar: 12:00
Föreställning 1: 13:00
Föreställning 1 slut: cirka 15:30
Föreställning 2: 17:00
Föreställning 2 slut: cirka 19:30

För allas trivsel
Rökning är endast tillåten utomhus. En stämpel måste fås vid någon av entréerna innan utgång. Föremål som kan orsaka andra skada, t ex paraplyer och laserpekare, medhavd mat och dryck, eller professionell ljud- eller bildutrustning, får inte tas med in i arenan. 

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan. 

Garderob
Garderober 20 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.
Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.