februari

09

19:30

Från

395

sek

Dela evenemanget


Tamer Hosny & Sherine

Två av arabvärldens bästa och mest kända artister kommer till Malmö Arena!

Tamer Hosny är en popsångare, skådespelare, kompositör, regissör, producent och romanförfattare. 
Hans konstnärliga karriär började år 2002. Hårt arbete och passion i form av musik och skådespel gjorde honom inom 5 år till den mest lovande sångaren iMellanöstern och Afrika. 

2010 valdes han till den bästa afrikanska artisten och 2013-2016 till den bästa arabiska artisten i världen.
Hans album och filmer har uppnått bästsäljare i flera länder runt om i världen och är idag en av arabvärldens absolut mest omtyckta artister med över 25 000 000 följare på sociala medier. 

Sherine Abdel-Wahab är en egyptisk sångare, skådespelerska, tv-värd och en tv-domare, känd över den arabiska världen. Hon föddes den 9 oktober 1980 i Kairo, Egypten. Som barn upptäcktes Sherines talangental först av hennes musiklärare i skolan; I nio år övertygade hennes lärare hennes mamma att ta henne till Operahuset i Kairo för att träffa Selim Sehab, en mycket känd egyptisk klassisk musiklärare. Hon sjöng framför honom, och han tyckte mycket om hennes röst.

Vid 18 års ålder introducerades hon till Nasr Mahrous, en framstående Star Maker, regissör och musikproducent, han tyckte om hennes röst och bestämde sig för att samarbeta med henne där hon mötte Tamer Hosny, då en ny talang som sökte enmöjlighet också. Nasr Mahrous bestämde sig för att skapa ett gemensamt album för både Tamer och Sherine, som inkluderade två duetsångar som presenterade dem tillsammans. Albumet släpptes senare i september 2002, med namnet "Free Mix3 - Tamer & Sherine" och det var en smash hit över hela Arabvärlden.Albumet sålde mer än 30 miljoner exemplar över hela världen.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering

VIKTIGT
För Golden Circle och ståplats gäller åldersgräns 15 år. Ingen åldersgräns på läktarplats. Bra att veta

Hålltider
Huvudentrén ligger på Hyllie Stationstorg och öppnar 18:30. Showen börjar 19:30 och består av både förband, dansuppvisning samt huvudakterna Sherine & Tamer Hosny. Showen beräknas vara slut 00:30. Ovan tider är cirkatider och med förbehåll för eventuella ändringar.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. 

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Garderob
Garderober 25 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

 

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.