Svenska English

News date menu

News tag menu

Category list

Inga kategorier tillgängliga.

Rhythm of the dance till Malmö Arena i oktober!

The National Dance Company of Ireland bjuder på äventyrlig underhållning av högsta klass i denna nya produktion av Rhythm of The Dance. Showen gästar Malmö Arena den 10 oktober 2021 och biljetterna släpps idag, 22 juni!

Rhythm of the Dance har varit på en världsomspännande turné i 22 år, vilket gör den till den längsta körande irländska dansshowen i världen. Framgången är ett faktum. Fans över hela världen får scenerna att gunga när de klappar och stampar i takt till dansarna och den keltiska musiken, i denna fantastiska två timmar långa show.

De prisbelönta dansarna briljerar på scen och ackompanjeras av de bästa live-musikerna. Det är utan tvekan magiskt att se. Showen är en resa genom Irlands historia - från de gamla myterna och legenderna till den moderna och urbana nutiden. Dansen speglar också resan från den ursprungliga irländska dansen som står till grund för all irländsk dans till den moderna. Allt kombineras med en imponerande ljuskavalkad och fantastiskt vackra dräkter.

Musikerna framförs med många olika instrument så som flöjter, gitarrer och trummor. Förutom att ackompanjera dansarna tar de själva plats på scenen då de framför den keltiska musiken med förtrollande kraft.

Rhythm of The Dance ser fram emot att uppträda för den svenska publiken igen - missa inte denna stämningsfulla och underbara show!