Svenska English

News date menu

News tag menu

Category list

Inga kategorier tillgängliga.

Sven-Ingvars ”Ingenting är som förut, allt är som vanligt"

På grund av COVID-19 (Coronavirus) har Lifeline som arrangör beslutat att flytta fram Sven Ingvars konsert i Malmö från den 16 oktober 2020 till 5 februari 2021

 

Det nya datumet är fredag 5 februari 2021 kl 19:30.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

 

Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.

 

Det blev nästan 20 år mellan albumen med Sven-Ingvars, som genom åren turnerat flitigt.
I mitten av oktober släpptes albumet ”Ingenting är som förut, allt är som vanligt" och både publik och recensenter har varit lyriska kring nya albumet. Den 15 oktober var det sedan dags för turnépremiär och med det pinfärska albumet i bagaget hade de premiär på ett utsålt Cirkus i Stockholm.

"En samlande kraft som kan hantera ett brett spektra av populärmusik och leverera den med imponerande lyhördhet och hela tiden med en alldeles egen ton" skrev GP kring nya skivan.

”Spelglädje de luxe - Sven Ingvars kom, sågs och segrade - skrev Skövde Nyheter kring spelningen i Falköping. Hyllningarna är många kring Sven Ingvars nya album och kring den aktuella turnén som de är ute på och som i veckan når Örnsköldsvik, Sundsvall och Gävle.