Svenska English

News date menu

News tag menu

Category list

Inga kategorier tillgängliga.

URSÄKTA LIVE med Johanna Nordström & Edvin Törnblom till Malmö Arena i september

Ursäkta Live, en färgsprakande show med Johanna Nordström och Edvin Törnblom, intar några av Sveriges största arenor i höst. Den 17 september kommer showen till Malmö Arena. Biljetterna släpps den 30 maj kl. 10.00 via ticketmaster.se

Varken Johanna eller Edvin behöver någon närmare presentation. Med podcasten ”Ursäkta” har duon placerat sig i toppen som en av de mest lyssnade i Sverige genom tiderna. Och nu är det dags för dessa showkvinnor, som båda älskar att stå på scenen, att kliva fram i rampljuset med blixtar & dunder. Varför spara på krutet och göra entré på en klubb eller i ett konserthus, när arenor som Avicii, Scandinavium och Malmö Arena finns?!

Vi älskar show! Vi har drömt om att få göra en storslagen föreställning ihop och nu går drömmen i uppfyllelse. Vi ansökte t.o.m. till Teaterhögskolan i förhoppningen om att det skulle hjälpa oss att förverkliga vår dröm. Och nu ska vi äntligen få sjunga, dansa samt sprida glitter och glamour i överflöd, hälsar Johanna & Edvin.

  Ursäkta Live är en hyllning till 2000-talets superstars där publiken får åka med på en fartfylld resa, navigerad av Sveriges svar på Jennifer Lopez & Beyoncé.

  Publiken kommer att bli blown away av vår show och definitivt häpna över våra talanger, avslutar Johanna & Edvin.

   Speldatum
   17 september - Malmö, Malmö Arena

   Superstars
   Johanna Nordström & Edvin Törnblom

   Regi
   Fredrik ”Benke” Rydman

   Manus
   Pål Ströbaek

   Ursäkta Live produceras av produktionsbolaget TILLMAN och All Things Live.

   Biljetterna släpps måndagen den 30 maj kl. 10:00 via ticketmaster.se

   Kontakt
   Mediaförfrågningar kring Ursäkta Live, vänligen kontakta Sandra Nordin, 0706-973959, sandranordinpr@remove-this.gmail.remove-this.com

   Kort om Johanna Nordström
   År 2021 blev hon utsedd till Årets kvinnliga komiker på “Barncancergalan – Det svenska humorpriset”. Johanna figurerar flitigt i olika humorproduktioner som till exempel “Parlamentet”, “Hallberg”, “Skitsamma” och prisade “Trevlig helg”. Tillsammans med Edvin Törnblom driver hon en av Sveriges genom tiderna mest lyssnade podcast “Ursäkta” som har över 200 000 unika lyssnare per vecka. I vår är hon även aktuell i humorserien ”Trevlig Helg” på SVT. Johannas första soloturné “Ring polisen” sålde slut över 50 städer och avslutades på två utsålda Avicii arena i maj 2022.

   Kort om Edvin Törnblom
   Edvin har bred erfarenhet av arbete inom media och han har genom åren frekvent både setts och hörts i flera olika tv- och radioformat. På Edvins CV hittar vi bland annat att han har radiopratat i PP3 i P3 där han ledde det hyllade segmentet ”Veckans gay-ikon”. Edvin har också programlett flera ungdomsprogram så som ”MVH SVT” och ”Edvins skådisdrömmar” på SVT.

   Det är inte bara genom rutan eller radio som Edvin levererar högklassig underhållning. Mest känd för den stora massan är Edvin genom sina sociala medier och sin podcast ”Ursäkta” som han driver tillsammans med Johanna Nordström. 2022 släppte han boken “Bögen är lös” tillsammans med bokförlaget Forum och dessutom aktuell i en av huvudrollerna i humorserien ”Likea” på CMore.