May

01

7:00 PM

From

590

sek

GHOST - IMPERATOUR EUROPE 2022

Hyllade, prisbelönta och ett av världens mest älskade metalband – Ghost är tillbaka för sin största turné någonsin i Europa! Under april och maj kommer Grammy Award vinnarna att ta med sig sin mörka och ockulta musik till arenor runt om i Europa. På turnén, med namnet ”IMPERATOUR – EUROPE 2022”, gör bandet två stopp i Sverige och kommer till Malmö Arena söndagen den 1 maj. Med sig som support har de Uncle Acid & The Deadbeats och Twin Temple.

Nyligen släppte Ghost sin första låt på två år, ”Hunter’s Moon”, som är soundtracket till den nysläppta filmen ”Halloween Kills”.Se den fantasmagoriska videon regisserad av Amanda Demme HÄR

Den 21 januari släpps ”Hunter’s Moon” på vinylsingel via Loma Vista Recordings.

Deras fjärde och senaste album ”Prequelle” släpptes 2018 med bland annat ”Rats” och ”Dance Macabre”, två låtar som snabbt kom att bli Ghost-klassiker. Rolling Stone skriver: ”Morbidly theatrical hard-rockers Ghost prove why they’re one of metal’s most interesting bands on their new LP” och det råder inga tvivel på att Ghost är ett av Sverige allra största band.

Med utsålda konserter världen över och ett kultfölje för deras mystiska musik och omtalade scenframträdanden fortsätter bandets storhet att växa. Ghost framgångssaga omges av rökelse och mystik – men grundas i musik som är helt unik och som har trollbundit fans i världens alla hörn. På sin ”IMPERATOUR” besöker de 14 länder för 23 spelningar och vi är glada över att kunna presentera att de gör två stopp i Sverige!

Available Dates

GHOST - IMPERATOUR EUROPE 2022
01 May
7:00 PM

Important Information

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Det är inte tillåtet att ta in elscotrar eller elcyklar. Man får inte heller ta med batterierna in. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 30 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Once you are here
We are happy to help you with any queries and will try to solve any problems you may have. Look for one of our hosts at the arena. 

Wardrobe
To deposit your coat at the wardrobe in the arena costs SEK 30. Card payment only.

Cashless Arena
Malmö Arena is a cashless Arena and only accepts card payment.

If you have any further questions - see FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Malmö Arena Hotel is situated in direct connection with Malmö Arena. The hotel has 395 rooms, a skybar and a wide range of conference opportunities.

BOKA RUM