May

06

7:00 PM

From

695

sek

What's Love Got To Do With It! Tina Turner Tribute

What’s Love Got To Do With It? är den ultimata hyllningskonserten till en av de mest ikoniska och älskade artisterna genom tiderna, Tina Turner. Nu får äntligen fans i Sverige chansen att ta del av denna succéturné och dess musikaliska resa genom souldrottningens fantastiska karriär. Hyllningskonserten är producerad i London.

Publiken kan förvänta sig en sprakande show där Tina Turners högoktaniga och energiska utstrålning matchas fullt ut av den rutinerade artisten Elesha Paul Moses.

Elesha har sjungit med artister som Lionel Richie och uppträtt i tv-program som X Factor, The Voice, Top of the Pops och Eurovision Song Contest. Hon har spelat in flera egna skivor och hennes låtar har spelats i Hollywoodfilmer. Elesha har alltid älskat de stora souldrottningarna. Publik och recensenter kan intyga att hon är den perfekta artisten att tolka och hylla den största drottningen av alla, Tina Turner.

Ett stort liveband skapar den perfekta inramningen till Elesha fantastiska röst. Tillsammans skapar de en härlig känsla där publiken påminns om att Tina Turner är “Simply the Best”.

Hits som Proud Mary, River Deep, Simply The Best, Private Dancer, Nutbush City Limits och många, många fler, får publiken i gungning och allsången är ett faktum.

*Please note that this is a tribute production and is not endorsed or affiliated by the Tina Turner Estate

Available Dates

What's Love Got To Do With It! Tina Turner Tribute
06 May
7:00 PM

Important Information

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Det är inte tillåtet att ta in elscotrar eller elcyklar. Man får inte heller ta med batterierna in. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 30 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Malmö Arena Hotel is situated in direct connection with Malmö Arena. The hotel has 395 rooms, a skybar and a wide range of conference opportunities.

BOKA RUM