mars

04

19:00

Från

1010

sek

Anna Netrebko & Yusif Eyvazov

En operakväll med den regerande primadonnan från 2000-talet, sopranen Anna Netrepko och tenoren Yusif Eyvazov. Under kvällen framför de flertalet musikstycken från operavärlden. Ackompanjerande av med Aalborg Symfoniorkester, dirigent denna kväll Pier Giorgio Morandi.

Anna Netrebko, den regerande primadonnan från 2000-talet, har omdefinierat vad det innebär att vara en operastjärna. I liveframträdanden och på prisbelönta inspelningar har hennes skildringar av operans mest ikoniska hjältinnor redan gjort ett stort avtryck. Nu när hon vågar sig i djärvare och mer dramatiska repertoarer fortsätter hon att nå nya höjder. Från att sjunga vid invigningen av Sochi vinter-OS till att bli den första inom klassisk musik att namnges på tidningen TIME magazine’s lista över världens 100 mest inflytelserika människor, gör detta Anna till en av operans ledande globala ambassadörer. Brett erkänd som en av dagens mest övertygande scenartister i alla slag, är hon kanske den mest berömda sopranen i världen. Utanför scenen, på sociala medier, delar hon sin smittsamma livsglädje - tillsammans med kärleken till sin familj, mode och mat – inspirerar hon människor att leva sina mest färgglada liv och fira det som gör dem unika.

Yusif Eyvazov är en azerbajdzjansk dramatisk tenor, som avslutade sina avancerade studier i Italien. Han har sedan dess sjungit i de mest prestigefyllda operahusen och festivalerna runt om i världen, inklusive Royal Opera House London, Münchens statsopera och Wiens statsopera, La Scala Milan, Opera National de Paris och Metropolitan Opera. Hans enastående scennärvaro har gjort det möjligt för honom att kombinera en aktiv operakarriär med frekventa konsertföreställningar. Yusif har dykt upp på ett flertal av inspelningarna för Deutsche Grammophon, inklusive en komplett inspelning av Puccinis ”Manon Lescaut” live från Salzburgfestivalen och med sin fru, sopranen Anna Netrebko på cross-over-albumet Romanza.

Pier Giorgio Morandi var huvudoboist i Orchestra del Teatro alla Scala i Milano i tio år. Han studerade komposition vid Conservatorio G. Verdi i Milano och orkesterdirigent vid Salzburg Mozarteum med M ° Ferdinand Leitner. Under åren som tillbringades på La Scala var Morandi biträdande dirigent för M ° Riccardo Muti och senare för M ° Giuseppe Patanè, där han fick mycket erfarenhet av att förfina den stilistiska italienska repertoaren och att lära sig alla hemligheterna i den italienska operatraditionen.

Datum

Anna Netrebko & Yusif Eyvazov
04 mars
19:00

Viktig Information

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 25 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM