november

12

09:00

Från

120

sek

Areco Malmö Padel Open Finaler

Dags för ännu en härlig padelfest i Malmö Arena!

För tredje året i rad flyttar vi in i Malmö Arena. Världstjärnorna kommer tillbaka för ännu en härlig turnering. Utöver att du kan bevittna världspadel på plats så är det gott om utställare att besöka mellan matcherna, ja det blir helt enkelt en helt fantastisk padelvecka med hela Sveriges och världens padelcommunity samlade i Malmö Arena.

Var med och skriva historia tillsammans med hela padelsverige och världseliten på Sveriges bästa ”padelfest”, Areco Malmö Padel Open.

Onsdag (Sextondelsfinaler): 09:30-21:00 Matchstart: 10:00
Torsdag (Åttondelsfinaler): 09:30-21:00 Matchstart: 10:00
Fredag (Kvartsfinaler): 09:30-22:00 Matchstart: 10:00
Lördag (Semifinaler): 10:00-20:00 Matchstart: 11:00
Söndag (Finaler): 09:00-14:00 Matchstart: 10:00

Datum

Areco Malmö Padel Open Sextondelsfinaler
08 november
09:30
Areco Malmö Padel Open Åttondelsfinaler
09 november
09:30
Areco Malmö Padel Open Kvartsfinaler
10 november
09:30
Areco Malmö Padel Open Semifinaler
11 november
10:00
Areco Malmö Padel Open Finaler
12 november
09:00

Viktig Information

Hålltider
Vi återkommer med tider när vi närmar oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med.
Malmö Arena förhåller sig till det myndighetsbeslut per den 1/11 gällande totalt väskförbud på större publika evenemang, detta gäller alla typer av väskor oavsett storlek. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga och täckta.
Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen/allmänna sammankomsten. Undantag får också göras för personer med barn som har behov av skötväska. Väskor som är tillåtna ska då noggrant kontrolleras av behörig personal.

https://polisen.se/aktuellt/nyheter/nationell/2023/november/beslut-om-totalt-vaskforbud-pa-idrottsevenemang/
Du får inte heller ta med mat och dryck. Det är inte tillåtet att ta in elscotrar eller elcyklar. Man får inte heller ta med batterierna in. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 40 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM