februari

09

00:00

Från

90

sek

Beijer Hockey Games 2023

Den 9–12 februari 2023 spelas Beijer Hockey Games, som är en del av Euro Hockey Tour. Turneringen är den största turneringen som Svenska Ishockeyförbundet årligen arrangerar. Biljettsläpp för Beijer Hockey Games sker 27 september.

– Vi ser fram emot att komma tillbaka till Malmö, som erbjuder förstklassigt arrangemang på alla punkter och en arena av hög internationell klass. Malmö Redhawks och Malmö Arena gjorde ett mycket bra jobb under Beijer Hockey Games 2021, som ju spelades under pandemin med en bubbla. Malmö har en fantastisk hockeypublik vilket gör att Beijer Hockey Games 2023 kommer att bli en folkfest, säger Jesper Björck, marknadsansvarig Svenska Ishockeyförbundet.

– Vi hälsar återigen Svenska Ishockeyförbundet, deltagande nationer, sponsorer och publik välkomna tillbaka till Malmö Arena och Beijer Hockey Games i februari 2023. Efter 2021 års genomförande utan publik, är det nu extra roligt att kunna rama in isen med blågula läktare och skapa hockeymagi, säger Karin Mårtensson, VD Malmö Arena.

– Det ska bli jättekul att få hit Tre Kronor igen. Vi är stolta över att tillsammans med Malmö Arena få stå som värd för Beijer Hockey Games. Med vårt starka samarbete som grund vet vi att vi på nytt kommer kunna genomföra ett bra arrangemang. Jämfört med senast ser vi nu också fram emot att publiken i regionen ska få njuta av landslaget, säger Patrik Sylvegård, VD Malmö Redhawks.

– Beijer Hockey Games 2022 var en häftig upplevelse med mycket publik i Avicii Arena. Vi är övertygade om att det blir lika häftigt i Malmö Arena i februari 2023. Beijer är en stolt huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet och namnsponsor till turneringen, och vi kommer att heja fram Tre Kronor till nya framgångar, säger Elisabet Heinrich, marknadschef Beijer Byggmaterial.

Tre Kronor spelar mot Finland, Schweiz och Tjeckien i Beijer Hockey Games.

Spelschemat är ej fastställt än - håll utkik här för uppdateringar!

Datum

Beijer Hockey Games 2023
09 februari
00:00
Beijer Hockey Games 2023
10 februari
00:00
Beijer Hockey Games 2023
11 februari
00:00
Beijer Hockey Games 2023
12 februari
00:00

Viktig Information

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Det är inte tillåtet att ta in elscotrar eller elcyklar. Man får inte heller ta med batterierna in. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

 

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM