september

12

10:00

Från

149

sek

Bordtennis-EM Gruppspel

Inte sedan 2019 har de svenska bordtennisstjärnorna spelat en internationell tävling på hemmaplan. 10-17 september 2023 är det dags igen när Bordtennis-EM intar Malmö Arena. Med Truls Möregårdh och Mattias Falck i spetsen hoppas de svenska herrarna, som främst utmanas av Tyskland och Frankrike, ta sig hela vägen och vinna Sveriges första guld i lag sedan år 2002. Damerna, med Linda Bergström och Stina Källberg som de två högst rankade spelarna, hoppas på att ta sig vidare från gruppen och sedan överraska i slutspelet.

Mästerskapet inleds med ett gruppspel de tre första dagarna för att sedan fortsätta med åttondelsfinaler, dit de två högst placerade lagen i respektive grupp tar sig, kvartsfinaler, semifinaler och finaler. Missa inte bordtennis i världsklass där våra nya stjärnor tar sig an Europas bästa spelare.

Sverige gruppspelsmatcher:

Söndag, 10/9*
16:00, damer, Sverige-Grekland
19:00, herrar, Sverige-Italien

Måndag, 11/9*
16:00, damer Sverige-Spanien
19:00, herrar, Sverige-Tjeckien

*Se hela spelschemat, och mer information om mästerskapet här: https://ettc23malmo.com/om-masterskapet/

Datum

Bordtennis-EM Gruppspel
10 september
10:00
Bordtennis-EM Gruppspel
11 september
10:00
Bordtennis-EM Gruppspel
12 september
10:00
Bordtennis-EM Åttondelsfinaler
14 september
10:00
Bordtennis-EM Kvartsfinaler
15 september
10:00
Bordtennis-EM Semifinaler
16 september
10:00
Bordtennis-EM Finaler
17 september
14:00

Viktig Information

Hålltider
Huvudentrén öppnar alla dagar (förutom finalen den 17/9) klockan 09:30. Första matcherna (förutom finalen den 17/9) börjar klockan 10:00. 
På finaldagen öppnar vi huvudentrén klockan 12:00, och finalerna spelas klockan 14:00 (damerna) och 17:00 (herrarna)

Säkerhet
Var beredd med din biljett vid entrén för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Det är inte tillåtet att ta in elscotrar eller elcyklar. Man får inte heller ta med batterierna in. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.  Eventuella synpunkter på dina platser/sikt ska alltid framföras direkt på plats, efter genomfört evenemang betraktas platserna som godkända av dig som besökare

Öppettider Malmö Arena biljettkassa
Malmö Arenas biljettkassa har öppet alla speldagar 14:00-19:00, med undantag för finaldagen, då kassan är öppen 12:00-17:30

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM