oktober

24

19:15

Från

160

sek

Dela evenemanget


EHF Euro Cup Sverige-Spanien

En ny landslagsturnering tar form på herrsidan. Sverige och de övriga tre direktkvalificerade länderna för EM 2020 – Spanien, Norge och Österrike – kommer att under tre landslagsveckor 2018 och 2019 spela EHF Euro Cup. Sveriges första match i turneringen spelas mot Spanien i Malmö Arena den 24 oktober.

EM 2020 som går av stapeln i Sverige, Norge och Österrike. Värdnationerna, liksom Spanien som besegrade Sverige i EM-finalen i januari, är direktkvalificerade för EM-slutspelet och kommer att på vägen dit spela en nyinrättad turnering, EHF Euro Cup, under samma veckor som övriga nationer kvalspelar.

Det innebär en hemma- och en bortamatch under de tre kvalperioderna, totalt sex matcher för respektive lag.

EHF Euro Cup inleds med en repris av EM-finalen. Sverige och Spanien gör upp i Malmö Arena den 24 oktober, på samma plats där lagen också möttes i OS-kvalet 2016. Det utvecklades till en riktig rysare där Niclas Ekbergs straffmål i slutsekunderna tog Sverige till OS, medan Spanien missade turneringen.

Bra att veta

Hålltider
Huvudentrén öppnar 17:30
Matchstart 19:15
Paus cirka 19:45
Match slut cirka: 20:40
*Ovan tider är cirkatider och med förbehåll för eventuella ändringar.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning. 

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.