februari

16

19:00

Från

555

sek

FOREVER - the best show about the KING OF POP

Michael Jackson var på alla sätt ikonisk, vilket FOREVER, the best show about the KING OF POP återupplivar. Showen är en intensiv resa genom Michael Jacksons största hits och olika genrer, från rap och pop till rock, soul och ballader. Showens alla dansare ger nytt liv åt hans legendariska liveframträdande och hans oförglömliga dans. Showen tar dig tillbaka till Michael Jacksons era, med hits som: The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller och många, många fler.

FOREVER, the best show about the KING OF POP är den ultimata hyllningskonserten till en av de mest älskade musikartisterna i vår generation. Denna magnifika show är ett firande av hans 45 år långa storslagna karriär där publiken kan förvänta sig en kväll full med energi där Michael Jacksons stora passion och innovation inom både dans och musik får upplevas.

Showen är vackert producerad med ett 20-tal artister, med de bästa sångarna, musikerna och dansarna. Den konstnärliga kvaliteten på showen är mycket hög. Missa inte denna stora internationella line-up som turnerat världen runt och sålt mer än 1 miljon biljetter.

Den 25 juni 2009 lämnade den mest inflytelserika popartisten genom tiderna, Michael Jackson, oss. Det var ett oväntat farväl som chockade världen. Han lämnade inte bara efter sig ett arv med musik, utan också ett budskap om kärlek för världen och naturen. Vilket nu är mer relevant än någonsin.

FOREVER, the best show about the KING OF POP är den enda Michael Jackson-showen i världen som är godkänd av hans tre familjemedlemmar:

“Not only is it a great show, but there’s my brother’s heart on stage. I’d love to see this show on Broadway.”
La Toya Jackson

“It’s too good to be real. I thought I saw Michael there…”
Joseph Jackson

“The show is excellent, everyone does an extraordinary job.”
Jermaine Jackson

Datum

FOREVER - the best show about the KING OF POP
16 februari
19:00

Viktig Information

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Det är inte tillåtet att ta in elscotrar eller elcyklar. Man får inte heller ta med batterierna in. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 40 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand. Eventuella synpunkter på dina platser/sikt ska alltid framföras direkt på plats, efter genomfört evenemang betraktas platserna som godkända av dig som besökare

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.  .

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM