april

12

19:30

Från

395

sek

Happy Voices

Med 600 medlemmar är kören Happy Voices den största i Skåne. På avslutningskonserten, onsdagen den 12 april, gästas kören av ingen mindre än Peter Jöback. Under våren har repertoaren finslipats under ledning av Gabriel Forss.

Happy Voices 
Gabriels körkoncept, Sjung med Gabriel Forss ”Happy Voices” startade i Stockholm 2004. Idag finns kören i Stockholm, Malmö och Göteborg.  Utan noter framför kören låtar inom många olika genrer – pop, soul, rock och traditionell gospel. Att sjunga skapar glädje och välmående och detta märks tydligt då kören funnits i många år med ett antal medlemmar som varit med från starten i Malmö, hösten 2009. 

Gabriel Forss
Gabriel Forss har varit körens ledare från början och är en mycket omtyckt inspiratör och eldsjäl. Som körledare blev Gabriel känd genom TV4-programmet Körslaget, där han också var expertkommentator. Som artist slog han igenom 1997 i Melodifestivalen, då han tillsammans med gruppen Blond vann med bidraget Bara hon älskar mig. Därefter har Gabriel haft ett eget program på SVT, Förfest hos Gabriel och varit sångcoach i Fame Factory på TV3. Gabriel har turnerat med ”Julallsång”, ett koncept som förenar de två fina traditionerna allsång och julmusik. Gabriel har också skrivit en självbiografi, Äntligen, och även släppt ett eget album. 


Peter Jöback Peter Jöback har haft (och har fortfarande!) en fantastisk karriär både i Sverige och utomlands. Med sin unika röst behärskar han de flesta musikgenrer. Peters stora genombrott fick han som Robert i musikalen ”Kristina från Duvemåla”, men redan innan det hade vi sett honom bl a i Melodifestivalen. Han har gett ut ett flertal album, däribland underbara ”Jag kommer hem igen till jul”. Peter har varit affischnamn på både West End och Broadway och spelat ”Miss Saigon” och The Phantom of the Opera”. I Sverige har han medverkat i ett stort antal musikaler som t ex ”Cabaret”, Sweeney Todd” och ”Livet är en Schlager” och mycket, mycket mer.

 

Datum

Happy Voices
12 april
19:30

Viktig Information

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Det är inte tillåtet att ta in elscotrar eller elcyklar. Man får inte heller ta med batterierna in. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 40 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM