augusti

14

20:00

Från

545

sek

åldersgräns: 5

Dela evenemanget


INSTÄLLD The Wailers

City Concerts har beslutat att ställa in konserten med The Wailers den 14 augusti 2019 i Malmö Arena. Det beror på att de inte sålt tillräckligt med biljetter för att fylla Malmö Arena. Alla biljettpengar återbetalas.

Du som vill se The Wailers i Köpenhamn/Docken den 15 augusti, får ett attraktivt erbjudande via denna länk. Ditt pris 395-720 DKK (Ord pris 595-1095 DKK)

Klicka här för köp av biljetter 

Så här gör du för att återlösa din biljett: 
- Biljetter uthämtade hos Biljettombud återköps hos valfritt Biljettombud.

- Kortbetalda eller bankbetalda ej uthämtade biljetter, eBiljetter, biljetter skickade via brev återbetalas till kortet/kontot inom 2 veckor

- För bokningar med betalningssätt Klarna kommer du att få ett mail från Klarna gällande återbetalningen inom två veckor.
- Har du biljetter som är betalda eller delbetalda med presentkort, vänligen skicka ett mail till info@remove-this.ticketmaster.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter. 

Återbetalningen görs sedan inom två veckor. 

Bra att veta

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 25 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

 

 

 

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.