augusti

28

20:00

Från

690

sek

Dela evenemanget


Jethro Tull

Jethro Tull besöker Malmö Arena den 28 augusti 2019! Upplev Ian Anderson, den världsberömda flöjtspelaren och rösten bakom Jethro Tull, som år 2018 firade sitt 50-årsjubileum på den internationella scenen.

Det engelska bandet Jethro Tull är bland världens bäst säljande med 60 miljoner album sålda. Frontmannen är den legendariska, flöjtspelaren Ian Anderson, som står bakom stora hitframgångar så som Aqualung och Thick As A Brick. Ian Anderson och Jethro Tull har släppt 30 studio- och livealbum sedan bandet ställde sig på scenen för första gången i Londons berömda Marquee Club i februari 1968. Det är med stor glädje som vi välkomnar Jethro Tull till Malmö Arena för en oförglömlig kväll. 


Bra att veta

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 25 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

 

 

 

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.