oktober

21

19:30

Från

460

sek

Jordan B. Peterson: Beyond order, 12 More Rules For Life Tour

Jordan B. Peterson har undervisat mytologi för advokater, läkare och affärsmän, konsulterat för FN:s generalsekreterare, hjälpt sina klienter att hantera depression, tvångssyndrom, ångest och schizofreni, arbetat som rådgivare till senior partners på stora kanadensiska advokatbyråer och föreläst över hela Nordamerika och Europa.

Dr. Peterson har tillsammans med sina studenter och kollegor vid Harvard och University of Toronto publicerat över hundra vetenskapliga artiklar, som förändrat den moderna förståelsen av personlighet, medan hans bok Maps of Meaning: The Architecture of Belief revolutionerade religionens psykologi. Hans bok 12 Rules for Life: An Antidote to Chaos publicerades 2018 och har sålt över 4 miljoner exemplar internationellt. Uppföljaren, Beyond Order: 12 More Rules for Life, släpptes den 2 mars 2021 och har sålts i över 5 miljoner exemplar.

Köp till VIP meet&greet med Jordan B Peterson: klicka här

 

 

 

Datum

Jordan B. Peterson: Beyond order, 12 More Rules For Life Tour
21 oktober
19:30

Viktig Information

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Det är inte tillåtet att ta in elscotrar eller elcyklar. Man får inte heller ta med batterierna in. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 40 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand. Eventuella synpunkter på dina platser/sikt ska alltid framföras direkt på plats, efter genomfört evenemang betraktas platserna som godkända av dig som besökare

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.  .

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM