mars

25

19:00

Från

80

sek

Dela evenemanget


Kvartsfinal SM-slutspel Redhawks vs. Frölunda

En ny, häftig kvartsfinalserie väntar mot Frölunda där första hemmamatchen spelas måndagen den 25 mars. Vi vet alla hur fjolårets kvartsfinalserie slutade. Nu är det dags för en favorit i repris - med ditt stöd i ryggen!

Biljetterna är släppta och det finns mängder av olika alternativ, allt för att du ska hitta ett perfekt alternativ just för dig! Ta med kollegorna, familjen eller vännerna på högoktanig hockeyunderhållning!

Missa inte våra förmånliga biljetter på ICA Maxis familjeläktare, där du som vuxen betalar 150 kronor och barn upp till 13 år följer med för bara en femtiolapp! Köp familjebiljetterna på malmoredhawks.com/familjebiljetter!


Praktisk information kring ditt besök hittar du på malmoredhawks.com/biljett/vanliga-fragor!
Ta chansen att uppleva passionen och trycket i Malmö Arena när Redhawks tillsammans med alla i publiken skapar nya underbara hockeyminnen!

Tillgängliga Datum

Kvartsfinal SM-slutspel Redhawks vs. Frölunda
25 mars
19:00
Kvartsfinal SM-slutspel Redhawks vs. Frölunda
29 mars
19:00

Bra att veta

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

 

 

 

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.