november

16

19:30

Från

530

sek

åldersgräns: 13

Dela evenemanget


Ledin - Skarpt läge deluxe

I höst tar Ledin ”Skarpt Läge Deluxe” på arenaturné vilket blir de sista konserterna på ett bra tag! Över 100 000 personer har hittills sett Tomas Ledins hyllade show ”SKARPT LÄGE” - med utsålda hus ända sedan premiären är föreställningen en massiv succé!

Få svenska artister kan peka på en lika lång och framgångsrik karriär. Under de hektiska åren 2011 - 2015 radade Tomas upp ett pärlband av succéer. Under hösten gick Skarpt Läge på Cirkus i Stockholm och under våren gick den på Rondo i Göteborg. Nu i höst uppgraderas showen till arenaformat och får den nya titeln - Skarpt Läge Deluxe. 

"Har man trumf på hand så har man" Anders Nunstedt, Expressen 4/5

"En generös bjudning med ett pärlband av extranummer redan från start" Jens Peterson, Aftonbladet 4/5

"Grym helkväll med Ledin!" Mix Megapol 4/5

Efter galet roliga föreställningar i Stockholm och Göteborg ser jag verkligen fram emot att få komma ut med showen på turné och möta publiken i alla turnéstäderna. Räkna med minst samma ös som senast vi sågs!Tomas Ledin

Bra att veta

Hålltider

16/11: Huvudentrén öppnar 18:00 och konserten börjar 19:30.
17/11: På matinén öppnar huvudentrén 14:00 och konserten börjar 15:00. På kvällen öppnar huvudentrén 18:00 och konserten börjar 19:30. Konserten är 2 timmar lång och där är ingen paus i föreställningen.

*Ovan tider är cirkatider och med förbehåll för eventuella ändringar.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 25 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning. 

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand. 

När du väl är här 
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning. 

Ytterligare frågor - se FAQ.

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.