november

09

15:00

Från

320

sek

Project X

Lördagen den 9 november 2019 får Skåne sin första inomhusfestival – Project X Festival – en endagsfestival med klubbkänsla och några av Sveriges hetaste artister.

Två av regionens starkaste festivalaktörer, Big Slap & Summer On, står bakom den nya satsningen Project X, som äger rum i Malmö Arena 9 november 2019. Fokus kommer att ligga på upplevelse för besökaren. På Project X kommer man få en maxad klubbupplevelse i festivalförpackning.

Klara för festivalen är : Hov1, MORTEN, Otto Knows, Vigiland, Molly Sandén, Rebecca & Fiona, Jireel, Estraden

Åldersgränser:

Läktare 15+ (Leg 04) 
Numrerade sittplatsbiljetter med tillgång till festivalens läktare. 15 år (leg 04) dvs året man fyller. Insläpp från 15.00 

Innerplan 18+ 
Standard festivalbiljett med 18 års gräns. Tillgång till innerplan med barområde. Insläpp från 15.00 

Premium 20+ 
Tillgång till innerplan samt upphöjt premiumområde med egen bar och toaletter. Premium har även en egen entré. Insläpp från 15.00 

Tillgängliga Datum

Project X
09 november
15:00

Viktig Information

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 25 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

 

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.

BOKA RUM