mars

21

19:30

Från

99

sek

Redhawks-Brynäs kvalmatch 4

Malmö Redhawks står inför sina överlägset viktigaste matcher sedan den där aprildagen i Leksand 2015. Förutsättningarna är lika enkla nu som då. I bäst av sju matcher ska det avgöras vilket lag som spelar i SHL nästa säsong och motståndare kommer att vara Brynäs IF.

Kvalmatcherna avgörs i bäst av 7 matcher och börjar på bortaplan den 14 mars. 
 

Datum

Redhawks-Brynäs kvalmatch 2
16 mars
19:30
Redhawks-Brynäs kvalmatch 4
21 mars
19:30
Redhawks-Brynäs kvalmatch 6
25 mars
18:30

Viktig Information

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Det är inte tillåtet att ta in elscotrar eller elcyklar. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM