augusti

15

18:00

Från

530

sek

Slipknot

Den 15 augusti kommer legendariska Slipknot till Malmö Arena med deras “We Are Not Your Kind Tour”.

Slipknot är lika delar ett kulturellt fenomen som ett band. Med över 25 år på nacken är gruppen tillbaka med ännu ett starkt alster i form av deras sjätte studioalbum ”We Are Not Your Kind”. Topplisteplaceringar och utsålda arenor världen över talar sitt tydliga språk – Slipknot är mer aktuella än någonsin. I sommar är det äntligen dags för Skåne att få ta del av amerikanernas vilda liveshow – och dessutom få uppleva Jinjer och Soilwork som special guests.

Om Jinjer
Jinjer är ett ukrainskt metalband med ursprung från hardcore och groove metal. Med deras turnéer och kritikerrosade släpp (över 250 miljoner streams) är Jinjer ett av metalvärldens mest spännande band. Bandet har blivit synonymt med att göra saker på sitt eget sätt och bryta mot varje regel i Heavy Metal-handboken – något som verkligen framgick på deras enormt framgångsrika fjärde studioalbum: WALLFLOWERS.

Om Soilwork
Soilwork är ett band från Helsingborg som spelar melodisk death metal. Nu är Soilwork aktuella med sitt tolfte studioalbum – ett album som representerar bandet i en period som förmodligen ingen på denna planet kommer att glömma så snabbt. Till skillnad från de tidigare albumen var skapandet av Övergivenheten lång och en representation av det känslomässiga tillståndet där och då.

 

 

 

Datum

Slipknot
15 augusti
18:00

Viktig Information

Hålltider
Huvudentrén öppnar 17:00
Förbanden börjar 18:00 följt av Slipknot. Sluttid är cirka 22:10. 

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 30 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM