november

12

10:00

Från

195

sek

Areco Malmö Padel Open

Äntligen är det dags för Swedish Padel Open i Malmö Arena. Den 10-14 november flyttar World Padel Tour (WPT)-turneringen med världens bästa spelare in i Malmö Arena och då vill vi sätta ett nytt världsrekord i att arrangera världens största padelturnering!

Swedish Padel Open är en av fjorton Open-turneringar i den världsomspännande WPT-organisationen och tävlingen i Malmö blir den första storstaden i Norden med ett sådant värdskap. Det blir en dam- och en herrklass och alla världens bästa spelare kommer att vara på plats, och så klart även några svenska spelare som wildcards. 

På plats kommer utställare med allt från kläder, racket och mycket annat roligt att finnas. Tävlingar, happenings och padel i världsklass. Se till att säkra din plats till årets största padel event.

Allting är upplagt för en fantastisk idrottsfest i Malmö!

Håll utkik här eller på sociala medier för uppdates, spelschema och spelarna som kommer hit!

Datum

Areco Malmö Padel Open
10 november
10:00
Areco Malmö Padel Open
11 november
10:00
Areco Malmö Padel Open
12 november
10:00
Areco Malmö Padel Open
13 november
11:00
Areco Malmö Padel Open
14 november
11:00

Viktig Information

Hålltider
Onsdag öppnar huvudentrén 09:00, matchstart 10:00
Torsdag öppnar huvudentrén 09:00, matchstart 10:00
Fredag öppnar huvudentrén 09:00, matchstart 10:00 
Lördag öppnar huvudentrén 10:00, matchstart 11:00
Söndag öppnar huvudentrén 10:00, matchstart 11:00 

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM