april

19

19:00

Från

710

sek

THE SHOW - A tribute to ABBA

Jubileumsturné – 50 år

Året är 1974 i Brighton, England. Europa har röstat fram låten Waterloo som den slutgiltiga vinnaren av Eurovision Song Contest. Här är berättelsen om legendariska ABBA som under de följande decennierna blivit en av de bästsäljande popgrupperna i världshistorien (endast The Beatles som sålt mer). Låten Waterloo blev gruppens stora genombrott och följdes av en lång lista med hits som tog plats på topplistor världen över. ABBAs aktiva karriär blev relativt kort, men musiken och historien fortsätter nu 50 år efter att den började.

2024 är det 50 år sedan ABBAs genombrott. Den här jubileumsshowen bjuder på en kavalkad av ABBAs största hits genom åren så som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money och Knowing Me Knowing You. Utöver de hitsen kan publiken förvänta sig flera överraskningar från ABBAs imponerande låtkatalog, inklusive låtar från deras nya album Voyage som släpptes 2021.

THE SHOW skapades 2001 och har sedan dess haft nästan 20 år av imponerande framgångar över hela världen. Med cirka 800 konserter i 50 länder på alla världens fem kontinenter och med mer än två miljoner sålda biljetter har THE SHOW gett ABBAs musik ny framgång och nytt liv till fans i alla generationer.

THE SHOW

"ABBA är kända och älskade över hela världen. Från början ville vi hylla denna bedrift genom att skapa den perfekta illusionen av det ursprungliga ABBA. Publiken kommer att få uppleva, så som vi tror, hur ABBA skulle se ut med modern teknik och ljussättning. Men fortfarande med det fantastiska och välkända ABBA-ljudet", Kenneth Svoldgaard, producent för THE SHOW.

THE SHOW är inte bara en ”billig” look-a-like-hyllning till ABBA. Det som skiljer showen från mängden är i första hand de två sångerskor som inte bara ser ut som originalen, utan också sjunger så som Agnetha och Anni-Frid att även de mest kritiska fans måste kapitulera.

“THE SHOW is the best ABBA tribute band I’ve ever seen.”
HOLLYWOOD BOWL REVIEW

“THE SHOW belongs to the absolute ‘crème de la crème’ of ABBA cover bands.”
LASSE WELLANDER: ABBA’S MAIN GUITARIST ON TOUR AND RECORDS

“I think THE SHOW is the best ABBA cover act that has ever been done! The band is very professional, and the production is awesome!”
MATS RONANDER: GUITARIST AND VOCALIST ON THE ABBA TOURS

Datum

THE SHOW - A tribute to ABBA
19 april
19:00

Viktig Information

Hålltider
Föreställningen är 2,5h inkl paus

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Det är inte tillåtet att ta in elscotrar eller elcyklar. Man får inte heller ta med batterierna in. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Garderob
Garderober finns på plats. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM