oktober

12

20:00

Från

598

sek

Dela evenemanget


United Stars: Peace, Love & Harmony Tour

Streetlife International presenterar artister från olika nationaliteter i ett unikt format!

United Stars: Peace, Love & Harmony Tour är ett helt nytt internationellt samarbete mellan kända artister från olika länder. Visionen är att bygga broar mellan olika nationer och kulturer samt att sammanföra människor genom musiken. Vi lever i en värld som är kantad av konflikter och politik som splittrar folkgrupper istället för att föra dem samman. Vid detta unika konserttillfälle spelar inga kulturella olikheter någon roll - allt som spelar roll är kärleken till musiken. United Stars välkomnar unga som gamla till denna oförglömliga kväll - 3,5 timmar av musik, liveband och specialeffekter!

Akter: Mustafa Sandal (Turkiet), Ragheb Alama (Libanon), Antonio Remos (Grekland)

 

 Bra att veta

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Garderob
Garderober 25 kr (kontant eller kort) finns i arenan.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Uttagningsautomat
Finns på Hyllie Stationstorg.

Ytterligare frågor - se FAQ.

 

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.