Från

450

sek

åldersgräns: 13

Dela evenemanget


Vintergalan 2018

Stjärnspäckad jul i Malmö Arena 30 november & 1 december!

Traditionen med julfirande i Malmö Arena fortsätter och vi ser fram emot att igen få sprida julstämning till alla våra gäster.

Vi garanterar er en helkväll med underhållning från ankomst till hemgång där kvällens höjdpunkt är den spektakulära galashowen med toppartister.

Årets artister: LENA PHILIPSSON – UNO SVENNINGSSON – MÅNS ZELMERLÖW – EBBOT – ANDERS GLENMARK – MOLLY HAMMAR

Värd: MARK LEVENGOOD

Vi erbjuder biljetter med mat & dryck innan showen eller endast showbiljett. I våra matbiljetter som finns i olika kategorier ingår glöggmingel, garderob, Malmö Arenas julbuffé med dessert- och godisbuffé samt den stora galashowen.

PAKET OCH PRISER MED JULBORD:
-Bokning av de olika paketen sker via telefon 040-642 04 69, eller email vintergalan@remove-this.malmoarena.com

FRÄMRE PARKETT - 1692kr ex moms/1870kr ink moms
Fåtal platser kvar 30/11 & f
ör tillfället slutsålt 1/12

Här sitter ni på de bästa platserna i arenan. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck, 1 snaps och 1 vatten. 

MITT PARKETT - 1598kr ex moms/1750kr ink moms
Fåtal platser kvar 30/11 & för tillfället slutsålt 1/12

Här sitter ni på andra sektionen av parketten i arenan. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck, 1 snaps och 1 vatten.

BAKRE PARKETT - 1456kr ex moms/1620 kr ink moms
Fåtal platser kvar 30/11

Här sitter ni i tredje sektionen av parkett. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni även här att uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck, 1 snaps och 1 vatten.

LOGE - 1598kr ex moms/1750 kr ink moms
För tillfället slutsålt 30/11 

Här sitter ni i en våra trevliga loger. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar är ni välkomna ut på balkongen som tillhör er loge för att med fantastisk sikt uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck, 1 snaps och 1 vatten.
Antalet personer i loge är minimum 10 personer, max 15.

PERCY'S RESTAURANG & BAR - 895kr ex moms/ 982kr ink moms
Fåtalet platser 30/11 & för tillfället slutsålt 1/12

Här sitter ni i vår trevliga restaurang på tredje våningen i arenan. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna från de bästa läktarplatserna på nedre läktaren. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show och garderob. 

RESTAURANG PALISSAD - 795kr ex moms/ 876kr ink moms

Här sitter ni i vår trivsamma restaurang på nedre plan i arenan. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna från de bästa läktarplatserna på nedre läktaren. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show och garderob.

NILSSONS RESTAURANG & BAR - 895kr ex moms/ 982kr ink moms
Fåtalet platser 30/11

Här sitter ni i vår mysiga restaurang på Malmö Arena Hotel som ligger i direkt anslutning till Malmö Arena. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna från de bästa läktarplatserna på nedre läktaren. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show och garderob.

LOGIPAKET - från 1511 kr

Gör ditt besök på Malmö Arena komplett med en övernattning på Malmö Arena Hotel. Vi erbjuder logipaket i samband med föreställningen inklusive showbiljett.

I paketet ingår: Glögg, julbord i Nilssons Restaurang & Bar, garderobsavgift samt showbiljett. Från 1511 SEK per person i delat dubbelrum inklusive stor frukostbuffé.

Denna bokning gör du enklast via mail till reservation@malmoarenahotel.com eller via telefon +46406420400. Hjärtligt välkommen!

ENDAST SHOWBILJETT
Köpes på ticketmaster.se, klicka på "köp biljetter" längre upp i beskrivningen. 

Bra att veta

Hålltider
Matgäster är välkomna från cirka 18:00.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 25 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena

Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

 

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel!
Använd kampanjkoden MA16 i samband med evenemang.