november

30

18:00

Från

495

sek

Vintergalan 2019

Stjärnspäckad jul i Malmö Arena 29 & 30 november!

Traditionen med julfirande i Malmö Arena fortsätter och vi ser fram emot att igen få sprida julstämning till alla våra gäster. Vi garanterar er en helkväll med underhållning från ankomst till hemgång där kvällens höjdpunkt är den spektakulära galashowen med toppartister och dansare.

Vi erbjuder biljetter med mat & dryck innan showen eller endast showbiljett. I våra matbiljetter som finns i olika kategorier ingår glöggmingel, garderob, Malmö Arenas julbuffé med dessert- och godisbuffé samt den stora galashowen.

Årets artister: JILL JOHNSON – MOLLY SANDÈN – ROBERT PETERSSON – PERNILLA WAHLGREN – ERIC GADD

PAKET OCH PRISER:
Bokas på mejl vintergalan@remove-this.malmoarena.remove-this.com eller telefon 040-6420469

FRÄMRE PARKETT – 1719kr ex moms/1890kr inkl moms 
(för tillfället uppbokat fredag 29/11)
Här sitter ni på de bästa platserna i arenan. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck, 1 snaps och 1 vatten.

MITT PARKETT – 1615kr ex moms/1780kr inkl moms
Här sitter ni på andra sektionen av parketten i arenan. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck, 1 snaps och 1 vatten.

BAKRE PARKETT – 1483kr ex moms/1640 kr ink moms
Här sitter ni i tredje sektionen av parkett. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni även här att uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck, 1 snaps och 1 vatten.

LOGE – 1615kr ex moms/1780 kr ink moms
Här sitter ni i en våra trevliga loger. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar är ni välkomna ut på balkongen som tillhör er loge för att med fantastisk sikt uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck och 1 snaps & 1 vatten. Antalet personer i loge är minimum 10 personer, max 15.

PERCY'S RESTAURANG & BAR – 905kr ex moms/ 995kr ink moms
Här sitter ni i vår trevliga restaurang på tredje våningen i arenan. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna från de bästa läktarplatserna på nedre läktaren. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show och garderob.

RESTAURANG PALISSAD - 811kr ex moms/ 895kr ink moms
Här sitter ni i vår trivsamma restaurang på nedre plan i arenan. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna från de bästa läktarplatserna på nedre läktaren. I detta paket ingår glöggmingel, 
julbord, show och garderob.

NILSSONS RESTAURANG & BAR - 905kr ex moms/ 995kr ink moms
Här sitter ni i vår mysiga restaurang på Malmö Arena Hotel som ligger i direkt anslutning till Malmö Arena. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna från de bästa läktarplatserna på nedre läktaren. I
detta paket ingår glöggmingel, julbord, show och garderob.

LOGIPAKET - från 1 524 kr
Gör ditt besök på Malmö Arena komplett med en övernattning på Malmö Arena Hotel. Vi erbjuder logipaket i samband med föreställningen inklusive showbiljett. I paketet ingår: Glögg, julbord i Nilssons Restaurang & Bar, garderobsavgift samt showbiljett. Från 1 524 SEK per person i delat dubbelrum 
inklusive stor frukostbuffé. Denna bokning gör du enklast via mail till reservation@remove-this.malmoarenahotel.remove-this.com eller via telefon +46406420400.

ENDAST SHOWBILJETT
Köpes på ticketmaster.se

Tillgängliga Datum

Vintergalan 2019
29 november
18:00
Vintergalan 2019
30 november
18:00

Viktig Information

Hålltider
20:00 Huvudentrén öppnar för showgäster (ska ni äta julbord har ni fått separat information om era hålltider.)
21:00 Vintergalan Akt 1
21:50 Paus
22:15 Vintergalan Akt 2
23:10 Slut på show
23:10 Efterfest med DJ
01:00 Kvällen avslutas

*Ovan tider är cirkatider och med förbehåll för eventuella ändringar.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. För din egen och andras säkerhet måste du lämna paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med mat & dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här.

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 25 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! Använd promokoden MA16 i samband med evenemang.

BOKA RUM