december

18

16:00

Från

495

sek

Winter Slap

Ett inomhus Big Slap i yppersta världsklass! Nu är det dags för att få Malmö Arena att koka under 9 euforiska timmar.

GA biljett (vanlig ståplats):
The GA* Experience ger dig full access till hela festivalens inner yta. Här upplever du den absoluta festival pulsen.
Runt om arenan finner du kiosker tillsammans med ett flertal barer som serverar dig iskalla drycker i alla dess former.
Du hittar även alla våra partners aktivitetsytor vid olika ingångar där det bjuds på diverse aktiviteter och tävlingar i roliga format i samarbeten med våra partners.
Med GA Experience väljer du fritt hur din upplevelse skall vara. Känn pulsen närmast scen och vik sen av och för att njuta i bakgrunden med en kall dryck
* GA – General Admission

VIp biljett:
The VIP Experience är till för dig som vill lyxa till upplevelsen på Winter Slap ännu mer.
Percys restaurang byggs om till en modern nattklubb på arenan. Med en grym utsikt över hela festivalområdet och scenen kan du njuta av Winter Slap med en riktig guldkant på upplevelsen. Gå in via en egen ingång och kliv upp på VIP sektionen där du har tillgång till egen bar.

På VIP sektionen erbjuder vi även möjlighet att boka The Table Experience med tillhörande dryckespaket för dig och ditt sällskap.
 

Datum

Winter Slap
18 december
16:00

Viktig Information

Hålltider
Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.

Säkerhet
Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Alla typer av skrymmande föremål, såsom stora paraplyer, fällstolar eller stora väskor/ryggsäckar större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Du får inte heller ta med mat och dryck. Rökning är endast tillåtet utomhus.

Att ta sig hit
Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här

Garderob
Garderober finns på plats och det kostar 30 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.

Biljetter
Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand.

När du väl är här
Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.

Kontantfri arena
Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

Ytterligare frågor - se FAQ.

MALMÖ ARENA HOTEL

Gör din upplevelse på Malmö Arena fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! I samband med ditt evenemang får du 20% på övernattningen på hotellet.

BOKA RUM