Svenska English

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Ta chansen att arbeta med ett härligt team på en arbetsplats där ingen dag är den andra lik! Nedan finner du våra lediga tjänster, och klickar du dig in på respektive tjänst hittar du information där om vad tjänsten innebär. På knappen "ansök här" ansöker du sen om tjänsten. Vi tar inte emot öppna ansökningar och har inte möjlighet att besvara förfrågningar som inte är kopplade till utlysta tjänster. För närvarande tar vi ej emot praktikanter.

Vi söker erfarna Cocktailbartenders för tillsvidare anställning i vår skybar på Malmö Arena Hotel. Utöver att du är riktigt vass på cocktails är du också duktig på servering och enklare tillberedning av mat. Att vara cocktailbartender i vår Skybar innebär att du har ett helhetsansvar för gästen och för baren/restaurangen. Du sätter din egen prägel på drinkar och dryckesutbud.

Lämplig bakgrund och utbildning
Du har flera års branscherfarenhet och/eller yrkesutbildning i bar och restaurang. Du brinner för mötet med gästen och att ge service. Din passion för cocktails & drinkar är outtröttlig och du vet inget bättre än att se glädjen i ögonen på gästen som njuter av sin drink. Du skall behärska svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper som värdesätts och bedöms är

  • Hög energinivå och brinner för din uppgift.
  • Självgående, social, lyhörd och glad.
  • Stresstålig, proaktiv och noggrann
  • Prestigelös

Rekrytering sker löpande

Tjänsten:                                    Tillsvidare ochextra anställning vid behov.
Företaget:                                   Parkfast Arena AB            
Sista ansökningsdag:           2020-11-08