Stora Likarättsgalan
Musik & Show

Stora Likarättsgalan

maj
21
Kl 18:30
Från
200
SEK

JA MÅ HON LEVA! Stora Likarättsgalan 10-årsjubilerar med Jill Johnson och vänner.

Jill Johnson är en av Sveriges mest folkkära artister. Med otaliga krogshower, turnéer och album samt hyllade TV program är hon välkänd för oss alla. Denna unika kväll på Malmö Arena står hon i all ödmjukhet tillsammans med artistvänner som på olika sätt använder musiken för att belysa det självklara i ett jämställt samhälle.

Bland Jills vänner får ni denna kväll möta Sisters of Jazz som lyfter fram de glömda kvinnorna som gett oss älskade jazzklassiker. Musikern Allan Skrobe, som till vardags möter barn och ungdomar på kvinnojourer där de tillsammans sjunger sig igenom sina känslor. Ni möter också malmöbaserade pianisten, sångerskan och kompositören Caroline Leander som komponerat musik utifrån möten med utsatta kvinnor.

En glädjefylld sångarhyllning till kvinnan ger oss en av Malmö Universitets främsta fanbärare, Malmö Akademiska kör under ledning av Daniel Hansson. Ni får också uppleva en grupp unga dansare från populära Marijazz som kommer att äga scenen!

Kvällen hålls ihop av den lovordade gitarristen och kvällens kapellmästare Krister Jonsson tillsammans med den oumbärlige scenmästaren Olle Steimer och de rutinerade konferenciererna Ulrika Gudmundsson Schönberger från Musik i Syd och Ola Björgell, Region Skånes Likarättsakademi.

Praktisk information

 • Hålltider

  Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.
 • Säkerhet

  Kom i god tid för att minimera köer och hjälpa oss att göra inpasseringen så smidig som möjligt. Systemkameran, inspelningsutrustningen och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och kompaktkameran är ok att ta med. Du får inte heller ta med mat och dryck. Du får inte heller ta med mat och dryck. Det är inte tillåtet att ta in ;elscotrar eller elcyklar. Man får inte heller ta med batterierna in. Rökning är endast tillåtet utomhus.
 • !Väskförbud!

  Malmö Arena förhåller sig till det myndighetsbeslut per den 1/11 gällande totalt väskförbud på större publika evenemang - detta gäller alla typer av väskor oavsett storlek. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga och täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen/allmänna sammankomsten. Undantag får också göras för personer med barn som har behov av skötväska. Väskor som är tillåtna ska då noggrant kontrolleras av behörig personal.
 • Att ta sig hit

  Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här
 • Garderob

  Garderober finns på plats och det kostar 40 kr per plagg. Vi tar endast emot kortbetalning.
 • Biljetter

  Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand. Eventuella synpunkter på dina platser/sikt ska alltid framföras direkt på plats, efter genomfört evenemang betraktas platserna som godkända av dig som besökare.
 • När du väl är här

  Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.
 • Kontantfri arena

  Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

  Ytterligare frågor - se FAQ
Bo på plats

Fullända upplevelsen med Malmö Arena Hotell

Bo på plats