Eurovision Song Contest 2024 Grand Final - Live Show
Musik & Show

Eurovision Song Contest 2024 Grand Final - Live Show

maj
11
Kl 21:00
Från
145
SEK

Eurovision 6-11 maj 2024!

Välkommen till ännu ett kapitel i Eurovision-historien, där musiken inte känner några gränser och där Malmö återigen lovar att vara en plats för magi, fest och oförglömliga stunder.
Se praktisk information nedan:

 • Säkerhet

  Säkerhet är alltid vår främsta prioritet och Malmö Arena, SVT och polisen har tät kontakt i alla säkerhetsfrågor. Säkerhetskontroller med metalldetektorer kommer att utföras vid ankomsten. Evenemangsområdet övervakas av säkerhetspersonal i samarbete med polismyndigheten dygnen runt. Detta görs genom kameraövervakning och patrullerande team.
 • Kom i god tid

  Se till att komma i god tid till ditt event. Vi rekommenderar minst två (2) timmar innan showen börjar, för att minimera köerna och för att göra din entré så smidig som möjligt.
 • Väskförbud!

  Malmö Arena följer myndighetsbeslutet om väskförbud på större publika evenemang. Väskor är förbjudna med undantag för 1 liten handväska max 20 cm x 10 cm 1 cm, eller en liten väska p.g.a. medicinska skäl. Den mängd medicin som behövs för dagen/kvällen får tas med i originalförpackning men ej glasbehållare. Skötväska för spädbarn och småbarn, om barn är närvarande är också tillåtna.
 • Förbjudna föremål

  Se lista över förbjudna föremål för publiken här
 • Bagageförvaring

  Det finns bemannad bagageförvaring på Hyllie Vattenparksgata 1, ca 200 m från Malmö Arenas huvudentré. Kostnad: 75 kr/väska (kort och Swish). Bagageförvaringen öppnar kl. 17.00 inför kvällsshowerna och kl. 12 inför eftermiddagsshowerna (med undantag för 11 maj då den öppnar kl. 11.00 inför eftermiddagsshowen)
  Bagageförvaringen stänger 1 timme efter showslut. 
 • Huvudentré och Malmö Arena festivalområde

  Du finner huvudentrén rakt framför Hyllie tågstation. Här kommer du också in på festivalområdet med food trucks, barer och DJ som du kan njuta av innan du går in i arenan!
  *Ingen mat eller dryck från festivalområdet får tas med från utomhusområdet. Men ingen fara - väl inne i arenan finns det fler barer och kiosker!
  Huvudentrén/festivalområdet är markerad med bokstaven A. Se till att du har din biljett redo - du behöver visa en giltig biljett för att komma in på festivalområdet. Väskförbudet gäller här också.
  Se entrékarta
 • Öppningstider: Huvudentré & Malmö Arena festivalområde

  Evening Previews och Live Shower som börjar kl. 21.00
  Fesivalområdet öppnar kl. 17.00 och huvudentrén kl. 19.00
 • Afternoon Previews som börjar kl. 15.00
  Festivalområdet öppnar kl. 12.00 och huvudentrén kl. 13.00
  Afternoon Preview som börjar kl. 13.30
  Festivalområdet öppnar kl. 11.00 och huvudentrén kl. 11.30
 • Tillgänglighetsentré

  Rullstolsburna besökare, besökare med nedsatt rörlighet eller andra funktionsnedsättningar hänvisas till dörren allra längst till höger i huvudentrén. Väl inne i arenan finns rullstolsplatserna på sektion A1-A4 och A17-A20. Värdarna i de sektionerna visar dig till din plats.
  Besökare med nedsatt rörlighet och andra funktionsnedsättningar är också välkomna till denna entrén. Observera dock; om du har en ståplatsbiljett kan du inte gå här. Då måste du gå genom entréerna markerade med Standing floor.
 • Ståplats, sektion A, B, C, D, E

  Gå in via huvudentrén (A), gå sedan till dörrarna markerade med "Standing section A & B", eller "Standing section C, D & E" där får du ditt armband. Väl inne i arenan finner du väggskyltar rakt framför dig med information om vilken dörr som leder till de olika ståplatssektionerna - du kommer behöva visa ditt armband när du kommer till sektionen.
 • Personliga biljetter

  Det finns endast personliga biljetter till ståplatssektionen på alla liveshowerna. Här måste namnet på biljetten stämma överens med ditt ID.
 • Sluttid

  Se nedan cirka sluttider: 
  Evening Previews ca kl. 23.45 (except Evening Preview 10 maj ca kl. 01.30)
  Afternoon Previews ca  kl. 17.15
  Live Semifinal Shows ca kl. 23.15
  Live Grand Final Show ca kl. 01.00
 • Din biljett

  För att du och ditt sällskap snabbt och enkelt ska komma in på arenan uppmanar vi dig att logga in på ditt Ticketmasterkonto i god tid för att ladda ner dina biljetter till din mobiltelefon - helst 24 timmar innan evenemanget startar. När du laddar ner biljetterna till din telefon kommer de att vara klara i offline-läge, vilket innebär att du inte behöver förlita dig på en internetuppkoppling (som ofta blir överbelastad vid ingången).
  Ladda ner Ticketmaster app
  Notera att din bokningsbekräftelse är inte din biljett. Biljetten har en streckkod. Om du inte kan hitta dina biljetter; logga in på ditt Ticketmasterkonto - dina biljetter visas där. Om du inte hittar dina biljetter på ditt konto, kontakta Ticketmaster i god tid. 
  Du kan också ta med din biljett utskriven.
  Det finns en biljettkassa inne på festivalområdet.
 • Åldersgräns

  Det finns ingen åldersgräns. Barn under 13 år måste åtföljas av en vårdnadshavare eller annan vuxen. Vi rekommenderar inte att ta med barn under 2 år till Eurovision Song Contest. Miljön och föreställningen är inte lämplig för små barn. Observera också att alla besökare, oavsett ålder behöver ha en egen biljett för att komma in på festivalområdet och arenan.
 • Kameror förekommer

  Eurovision Song Contest är en TV-produktion - sikten kan vara begränsad från alla platser. Som publik kan du synas i bild.
 • Garderob

  Ytterkläder är tillåtna att ta med in i arenan, men det kommer inte finnas någon garderob.
 • Kontantfri Arena

  Malmö Arena är en kontantfri arena och tar därför endast kortbetalning.
 • Återinträde ej tillåtet

  Observera att när din biljett har scannats och du har gått genom någon av entréerna in till Malmö Arena kan du inte lämna arenan om du vill komma in igen.
 • Rökning

  Rökning är inte tillåten i Malmö Arena. När din biljett har scannats är det inte tillåtet att lämna arenan om du vill komma in igen. Det kommer inte finnas några rökrutor som kan nås utan att gå ut från arenan.
 • Hitta till Malmö Arena

  Du tar dig enkelt till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station ligger endast 100 m från våra huvudentréer. 
 • Obegränsat resande under Eurovision

  Missa inte tåg- och bussbiljetten i Skånetrafiken app som ger dig obegränsat antal resor under Eurovision. Ladda ner appen här
 • Problem med dina platser i arenan? 

  Kontakta personal på plats under evenemanget om du har några problem med dina platser. Alla klagomål ska alltid framföras direkt på plats - efter genomfört evenemang betraktas platserna som godkända av dig som besökare.
 • Ta en drink innan showen

  Du finner våra barer runtomkring i hela arenan.
  *Ingen dryck (med eller utan alkohol) får lämna barområdet och är inte heller tillåtet att ta med in i Arenarummet.
 • Något att äta?

  I våra kiosker finner du en bred variation av snacks, godis, läsk, öl (3,5% alkohol) och varm mat som hamburgare och korv.
  *Allt du köper i kiosk är tillåtet att ta med in i Arenarummet.
 • Ytterligare frågor - se Vanliga Frågor


  VÄLKOMMEN TILL MALMÖ ARENA OCH EUROVISION 2024

Fler datum

Praktisk information

 • Se all information ovan 

Bo på plats

Fullända upplevelsen med Malmö Arena Hotell

Bo på plats