Eurovision Song Contest 2024 Semifinal 2 - Evening Preview
Musik & Show

Eurovision Song Contest 2024 Semifinal 2 - Evening Preview

maj
8
Kl 21:00
Från
145
SEK

Eurovision 6-11 maj 2024!

År 1974 satte ABBA Sverige på den musikaliska kartan genom att vinna Eurovision Song Contest med låten ”Waterloo”. Exakt 50 år senare står Sverige åter värd för världens största direktsända musiktävling tack vare Loreens historiska vinst i Liverpool i våras. Den 6–11 maj 2024 återvänder Eurovision Song Contest till Malmö – då SVT tillsammans med värdstaden bjuder in till en storslagen fest som innehåller underhållning i världsklass, humor och starka känslor, både i Malmö arena och hemma hos hundratals miljoner människor.

Det finns biljetter till totalt nio shower.

Välj bland föreställningarna kvällen före sändningarna (Evening Preview), familjeföreställningarna på eftermiddagarna (Afternoon Preview) och de tre direktsändningarna (Live Shows) som når över 160 miljoner tittare över hela världen!

Genrepen kvällarna före livesändning passar dig som vill se bidragen och showen först av alla och eftermiddagsföreställningarna passar perfekt den för den lite yngre publiken. De tre livesända showerna direktsänds från Malmö Arena tisdag 7 maj (Semifinal 1), torsdag 9 maj (Semifinal 2) och lördag 11 maj (Finalen). I semifinalerna får länderna reda på vem som har tagit sig vidare till den stora finalen. På den stora finalen får vi reda på vem som blir vinnaren av Eurovision Song Contest 2024!

Fler datum

Praktisk information

 • Hålltider

  Information kommer när vi börjar närma oss evenemanget.
 • Säkerhet

  Information om inpassering/säkerhet på Eurovision kommer längre fram
 • !Väskförbud!

  Malmö Arena förhåller sig till det myndighetsbeslut per den 1/11 gällande totalt väskförbud på större publika evenemang - detta gäller alla typer av väskor oavsett storlek. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga och täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen/allmänna sammankomsten. Undantag får också göras för personer med barn som har behov av skötväska. Väskor som är tillåtna ska då noggrant kontrolleras av behörig personal.
 • Att ta sig hit

  Det är enkelt att ta sig till Malmö Arena med kollektivtrafik. Hyllie station samt busshållsplatser ligger cirka 70 meter från våra huvudingångar. För mer information om hur du hittar hit - klicka här
 • Garderob

  Mer information kommer
 • Biljetter

  Alla som ska på evenemanget måste uppvisa en giltig biljett. OBS! Köp alltid dina biljetter från auktoriserade biljettåterförsäljare. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta. Vi byter eller ersätter inte biljetter som är köpta i andra hand. Eventuella synpunkter på dina platser/sikt ska alltid framföras direkt på plats, efter genomfört evenemang betraktas platserna som godkända av dig som besökare.
 • När du väl är här

  Vi hjälper dig gärna med frågor och löser eventuella problem direkt på plats. Sök upp våra värdar inne på arenan.
 • Kontantfri arena

  Malmö Arena är en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning.

  Ytterligare frågor - se FAQ
Bo på plats

Fullända upplevelsen med Malmö Arena Hotell

Bo på plats