Middag & fest

Unika möjligheter för middag & fest i Malmö

Letar ni efter en unik lokal för middag eller fest i Malmö? I vårt eget kök lagas festmåltider på tallrik för upp till 3200 personer. Här står kvalitén på maten i fokus med hjälp av de lokala råvarorna. Vi är stolta över den effektivitet vi kan erbjuda vid stora serveringar, och har mycket erfarenhet av att koordinera helhetskoncept med middag, underhållning och fest. 

Vare sig ni är intresserade av den lilla mingelmiddagen eller den stora galan, har vi de perfekta lokalerna för alla storlekar.

Under åren har vi haft många företagsevent hos oss, tex 1000 pers på jubileumsmiddag, 800 pers på White Party och 3200 pers på företagevent. Vi ser fram emot att få hälsa just ert företag välkomna till oss!

Arenarummet

Upp till 12 000 personer

3 200 kvm

Malmö Arenas mittpunkt är det spektakulära Arenarummet. Stora ytor, högt i tak och bra logistik skapar en plats där möjligheterna är oändliga.

LÄS MER
Lounge 4

Upp till 250 personer

530 kvm

På fjärde plan med utsikt över arenan hittar ni denna unika lounge. Här finns möjligheter för möten samt mingel med god mat och dryck.

LÄS MER
Terrassen

Upp till 330 personer

385 kvm

På Terrassen kan du konferera, ha en utställning, mingla eller äta bankettmiddag. Perfekta platsen för ditt event!

LÄS MER
Palissad

Upp till 1 000 personer

1 200 kvm

En flexibel lokal som byter skepnad efter era önskemål och typ av event. Perfekta platsen för konferens, middag. mingel eller utställning.

LÄS MER
Loge

Upp till 60 personer

35-140 kvm

Våra loger, med konferensplats för upp till 60 personer, har utsikt över arenarummet och utrustas efter era önskemål.

LÄS MER
Skybar @ Malmö Arena Hotel

Upp till 120 personer

180 kvm

På Malmö Arena Hotel finns vår Skybar, hela 85 meter över havet. Stora panoramafönster ger en fantastisk utsikt i alla väderstreck.

LÄS MER
Foajé

Upp till 4500 personer

4000 kvm

I vår ljusa och trevliga foajé finns möjlighet för utställning, mässa, mingel eller fest. Foajén går runt hela arenan och går att delas av enligt önskemål. 

LÄS MER
Percys

Upp till 650 personer

750 kvm

Percys Restaurang, med egen bar och egen ingång, har en unik panoramautsikt över Malmö Arena.

LÄS MER